LiveBiz
Povestea câinelui care aşteaptă ca proprietarul să se întoarcă la ruinele casei distruse de foc

Povestea câinelui care aşteaptă ca proprietarul să se întoarcă la ruinele casei distruse de foc

LiveBiz » Animale » Povestea câinelui care aşteaptă ca proprietarul să se întoarcă la ruinele casei distruse de foc

Această poveste este cu adevărat copleşitoare şi suntem siguri că sunt foarte puţine persoane care se pot regăsi în ea.

Totul s-a întâmplat în Coreea de Sud, într-un oraş din apropierea Seulului, unde un căţel pe nume Ddol a trăit fericit alături de familia sa.

Pe rămăşiţele carbonizate ale unor lucruri ce aparţinuseră stăpânului său, Ddol a aşteptat ca acesta să se întoarcă, urlându-şi tristeţea în fiecare noapte.

Animalul de companie îşi iubea enorm proprietarul, un bărbat care locuia împreună cu mama sa.

Din păcate, bătrâna a murit şi, după ce a rămas singur, nu şi-a imaginat niciodată că, pe lângă durerea pierderii celei mai dragi fiinţe, se va confrunta cu o altă nenorocire: casa în care locuia alături de patrupedul său va fi mistuită de flăcări.

Bărbatul a suferit arsuri severe în timpul incendiului şi a trebuit să fie internat într-un spital din Seul, lăsându-l în urmă pe credinciosul său prieten cu patru picioare.

Ddol a fost, de asemenea, o victimă a flăcărilor, rămânând cu răni la membrele posterioare.

Loialitatea căţeluşului nu poate fi pusă la îndoială, întrucât animalul nu a părăsit rămăşiţele casei carbonizate, sperând să-şi revadă proprietarul atunci când acesta se va întoarce.

Animalul de companie dormea în fiecare seară pe pantalonii carbonizaţi ce aparţineau proprietarului său şi care mai păstrau, probabil, o parte din mirosul acestuia.

În următorul videoclip puteţi vedea cum oamenii dornici să-l ajute pe Ddol descoperă povestea lui tristă.

De fiecare dată când o maşină trecea pe lângă rămăşiţele casei, Ddol alerga spre ea, în speranţa că proprietarul său revenea acasă.

Povestea căţeluşului a devenit curând cunoscută, iar SBS, un trust de presă coreean, a dorit să afle mai multe despre această situaţie sfâşietoare.

Jurnaliştii au încercat să afle unde ar putea fi stăpânul lui Ddol şi indiciile i-au condus la spital, unde bărbatul era încă acoperit de bandaje.

Acolo, ei i-au explicat prin intermediul videoclipurilor, cum trăia animalul său de companie, iar bărbatul nu şi-a putut reţine lacrimile vizavi de viaţa pe care credinciosul său prieten ajunsese să o trăiască.

Mirosul stăpânului său şi unele dintre lucrurile bărbatului i-au dat puterea să supravieţuiască.

Jurnaliştii SBS ştiau că trebuie să facă ceva, aşa că au revenit la Ddol pentru a-l duce la un veterinar care să-i vindece rănile lăsate de flăcări.

Au capturat animalul în cel mai frumos mod posibil şi l-au transferat la o clinică veterinară.

Ddol a fost supus unui tratament, dar pentru a încuraja animalul să se hrănească şi să se vindece, i-au adus câteva obiecte care scăpaseră din incendiu şi care aparţineau stăpânului său.

Faptul că avea lângă el câteva haine şi obiecte ale iubitului său stăpân i-a oferit câinelui toate motivele să lupte să-şi recapete sănătatea.

Nu numai că Ddol s-a vindecat complet după tratament, dar stăpânul său a fost externat şi imediat cum a fost posibil, amândoi au avut ocazia minunată de a se întâlni din nou.

Acum, acest căţel este exact în locul unde ar trebui să fie: alături de proprietarul său.

Povestea acestui câine şi a proprietarului său a devenit atât de cunoscută în Coreea, încât a reuşit să impresioneze o mulţime de oamenii care au oferit donaţii pentru reconstrucţia casei familiei.

Acum, în locul unde până nu de mult era o reşedinţă devastată, s-a ridicat o casă complet nouă şi chiar Ddol a avut de câştigat, pentru că în curte are o căsuţă confortabilă în care poate trăi fericit.

În următorul videoclip, puteţi vedea momentul mult aşteptat când Ddol îşi întâlneşte proprietarul:

Distribuiţi această poveste impresionantă cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?