LiveBiz
Un cuplu adoptă o pisică din adăpost, dar felina refuză să rămână fără cel mai bun prieten al său

Un cuplu adoptă o pisică din adăpost, dar felina refuză să rămână fără cel mai bun prieten al său

LiveBiz » Animale » Un cuplu adoptă o pisică din adăpost, dar felina refuză să rămână fără cel mai bun prieten al său

Un adăpost poate fi un loc extrem de zgomotos existând situaţii când unele animale le pot provoca stres altora. Dar se întâmpla uneori, ca anumite exemplare sa stabilească legături de nezdruncinat cu alţi rezidenţi ai adăpostului. Iar acest lucru poate avea ca rezultat o poveste frumoasă şi emoţionantă. Cum s-a întâmplat şi în cazul unui cuplu care a mers să adopte o pisică din adăpost.

Când Louie şi Luna au ajuns la adăpostul „STAR Rescue” din Gainesville, Florida, amândoi se simţeau foarte singuri. Dar la scurt timp după ce s-au întâlnit, au devenit instantaneu prieteni de nedespărţit. Acum fac aproape totul împreună şi, mai ales, adoră să se îmbrăţişeze şi să doarmă unul lângă celălalt.

James şi iubita lui au făcut o vizită la adăpostul „STAR Rescue” căutând să adopte un câine. Totuşi, au ajuns în cele din urmă să fie fermecaţi de două feline adorabile.

Iubita lui James s-a îndrăgostit iremediabil de cele două pisici, în special de Luna, aşa că două săptămâni mai târziu au revenit la adăpost. Plănuiseră să adopte o singură pisică şi au decis ca aceea sa fie Luna, dar şi-au dat seama că pur şi simplu nu-l puteau lăsa pe Louie în urmă.

Aşa că i-au luat pe cei doi buni prieteni acasă cu ei şi au hotărât că îl vor ţine pe Louie în plasament până când va fi şi el adoptat oficial. Dar asta nu a durat mult. În scurt timp au ajuns să-l adopte definitiv şi pe Louie!

James spune că cele două feline sunt foarte recunoscătoare că sunt împreună într-o casă nouă.

Poate că acest cuplu a mers să adopte o pisică din adăpost, dar în cele din urmă s-a dovedit că familia a câştigat doi membri noi şi totodată prieteni de nedespărţit.

Luna şi Louie sunt o pereche adorabilă care se iubeşte în mod clar mai mult decât orice pe lume. Ne bucurăm atât de mult ca James şi prietena lui au decis să-i păstreze pe amândoi!

Ţi-a plăcut acest articol?