LiveBiz
Bărbatul încearcă să răpească fetiţa – nu avea nicio idee că patrupedul ei se afla în apropiere

Bărbatul încearcă să răpească fetiţa – nu avea nicio idee că patrupedul ei se afla în apropiere

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Bărbatul încearcă să răpească fetiţa – nu avea nicio idee că patrupedul ei se afla în apropiere

Câinii sunt numiţi adesea cei mai buni prieteni ai omului. Nu contează dacă avem o zi mai bună sau mai tristă, câinele va fi mereu alături de noi şi ne va iubi fără să ne judece.

Patrupezii sunt atenţi, afectuoşi, protectori şi, poate cel mai important lucru, loiali până în ultimul moment.

Aceleaşi lucruri se pot spune cu siguranţă şi despre un câine din Woodbridge, Virginia, care recent a salvat o fetiţă de 10 ani din ghearele unui bărbat care voia să o răpească în plină zi…

Este un scenariu de coşmar pentru orice părinte; copilul tău iese să se plimbe şi este aproape luat pe sus de pe stradă de un străin. Pentru a le proteja intimitatea, detaliile despre fetiţă, câinele şi familia ei nu au fost date publicităţii de către autorităţi, dar acest lucru nu schimbă cu nimic faptele. Fetiţa de 10 ani şi-a scos câinele la o plimbare pe strada Heather Glen Court, din Woodbridge, Virginia, cu doar câteva minute înainte de ora 16:00, în după-amiaza zilei de vineri.

Wikipedia Commons (Imagine pentru exemplificare, neavând legătură directă cu articolul)

Aşa cum era de aşteptat, cei din cartier erau preocupaţi de lucruri absolut normale pentru acea oră a zilei. Oamenii se întorceau de la serviciu, copiii se îndreptau spre casă după şcoală… chestiuni care fac tentativa de răpire să fie şi mai înspăimântătoare.

Shutterstock (Imagine pentru exemplificare, neavând legătură directă cu articolul)

Conform raportului poliţiei, suspectul a urmărit fetiţa înainte să acţioneze. Ea şi-a dat seama că ceva nu este în regulă când a observat că bărbatul se apropie de ea, dezvăluindu-şi în cele din urmă intenţiile când a început să alerge spre ea şi a prins-o de încheietura mâinii.

Bărbatul a încercat să o ia cu forţa. Din fericire, câinele ei a fost de altă părere.

Shutterstock (Imagine pentru exemplificare, neavând legătură directă cu articolul)

Protectorul fetiţei de 10 ani a răspuns în forţă. A muşcat răufăcătorul de mână, forţându-l să-şi elibereze victima.

Se pare că atacatorul a fost atât de speriat/rănit, încât a fugit imediat de la faţa locului, oferindu-i fetiţei timp să ajungă acasă.

Facebook / Prince William County Police Department

Departamentul de Poliţie al Comitatului Prince William a emis o declaraţie oficială cu privire la acest incident: „La aproximativ 3:50pm, victima, o fetiţă de 10 ani, îşi plimba câinele în zona străzii Heather Glenn Ct, în Woodbridge, când un necunoscut s-a apropiat de ea şi a prins-o de braţ. În timpul incidentului, câinele victimei a muşcat suspectul, care a eliberat-o şi apoi a rupt-o la fugă.”

Ofiţerii de poliţie au înconjurat rapid zona, în speranţa că vor găsi făptaşul, dar în ciuda tuturor eforturilor, acesta s-a făcut nevăzut.

În timp ce comunitatea rămâne în stare de şoc, oamenii salută reacţia eroică a câinelui care a împiedicat ceea ce s-ar fi putut transforma într-o întâmplare cu adevărat teribilă.

Distribuiţi acest articol pe Facebook pentru a aduce un omagiu tuturor câinilor protectori din întreaga lume.

Ţi-a plăcut acest articol?