LiveBiz
Câinele erou ajută la găsirea fetiţei de 6 ani după mai bine de o lună de la răpire

Câinele erou ajută la găsirea fetiţei de 6 ani după mai bine de o lună de la răpire

LiveBiz » Animale » Câinele erou ajută la găsirea fetiţei de 6 ani după mai bine de o lună de la răpire

Orice dispariţie declanşează intervenţia poliţiei, dar când sunt implicaţi minori, precum fetiţa din această poveste, chestiunea devine o prioritate pentru toată lumea.

În cazul de faţă, atât poliţia, cetăţenii, dar şi mass-media, îşi doreau ca fetiţa să fie găsită, iar vinovatul să fie pedepsit cât mai rapid.

Povestea acestei fetiţe a impresionat o întreagă comunitate.

Găsirea victimei în viaţă a fost cea mai mare dorinţă în cazul minorei dispărute în statul Tennessee (Statele Unite).

Ceea ce nimeni nu şi-a imaginat a fost faptul că un câine va câştiga medalia de erou rezolvând acest caz aparent periculos şi imposibil.

Numele câinelui este Fred şi astăzi este aclamat de toată lumea.

Kinzleigh Reeder, o fetiţă în vârstă de şase ani, a dispărut, lăsând-o pe mama ei cu inima frântă.

Atât familia, cât şi poliţiştii au bănuit că fata se află în mâinile tatălui, după ce un judecător l-a împiedicat să-şi vadă fiica printr-un ordin de restricţie.

Din câte se pare, bărbatul a refuzat să accepte sentinţa definitivă şi a decis să-şi facă singur dreptate, reţinând-o pe fetiţă. Bărbatul îşi mai pusese fiica în situaţii periculoase, iar poliţia se temea că de data aceasta se va întâmpla ceva mai rău.

Trebuiau să acţioneze rapid dacă voiau să o salveze.

Familia minorei a trăit un adevărat calvar în perioada în care a stat fără veşti despre Reeder. Dar coşmarul avea să se încheie mulţumită intervenţiei celui mai drăguţ ofiţer din departament: Copoiul Fred.

Câinele inteligent a dat de urma lui Reeder şi a tatălui ei, datorită obiectelor personale pe care familia le-a furnizat pentru anchetă.

Se pare că doar acestea au fost suficiente pentru a rezolva cazul.

Încă o dată câinii ne arată puterea super-mirosului lor.

„Am luat un obiect care i-a aparţinut tatălui şi l-am lăsat pe Fred să-l miroasă. Am mers cu maşina până la casa acestuia şi l-am eliberat pe Fred, care a urmat o potecă până la o grămadă de lemne, un camion şi o baie exterioară, ajutând câinele să localizeze fetiţa de şase ani. A adulmecat uşa şi mânerul şi s-a aşezat, indicând că a găsit ceea ce căuta”, a declarat biroul şerifului din Rutherford într-un comunicat.

Reeder şi tatăl său se ascundeau într-o magazie în care bărbatul instalase „baricade şi ţinea ferestrele acoperite cu tablă”. Cu siguranţă, un loc terifiant şi deplorabil pentru o fetiţă, dar datorită muncii lui Fred, pericolul era de domeniul trecutului.

Reeder a alergat în braţele câinelui erou şi a rămas alături de el până acasă. Nu era nicio îndoială că el a salvat-o şi pentru fată nu era doar eroul ei, ci o fiinţă în care putea avea încredere.

Întregul departament de poliţie l-a lăudat pe Fred pentru munca sa.

Drept recompensă pentru implicarea sa, ofiţerul de poliţie care are grijă de Fred i-a pregătit o friptură delicioasă pe care patrupedul a devorat-o imediat, mulţumind pentru toate răsfăţurile şi laudele pe care le-a primit. Fără îndoială, dacă nu ar fi fost acest câine, nimeni nu ştie ce s-ar fi întâmplat.

Încă o dată, câinii îşi demonstrează inteligenţa şi utilitatea, iar această fetiţă o ştie cel mai bine pentru că îşi poate îmbrăţişa din nou familia pe care o iubeşte.

Ţi-a plăcut acest articol?