LiveBiz
Veterinarii îngrijesc căţeluşa găsită în pragul morţii: 9 săptămâni mai târziu e de nerecunoscut

Veterinarii îngrijesc căţeluşa găsită în pragul morţii: 9 săptămâni mai târziu e de nerecunoscut

LiveBiz » Animale » Veterinarii îngrijesc căţeluşa găsită în pragul morţii: 9 săptămâni mai târziu e de nerecunoscut

Când o căţeluşă foarte slăbită, pe nume Angel, a fost în cele din urmă salvată, părea că tocmai a ieşit dintr-un coşmar.

Biata vieţuitoare nu era doar subnutrită, ci şi grav abuzată, deoarece de luni bune un om cu o inimă de piatră îşi propusese să o înfometeze, chiar cu riscul ca aceasta să moară.

YouTube / Rescue From The Hart

Angel a făcut foamea o lungă perioadă de timp înainte să fie salvată de către organizaţia „Rescue From The Hart”. Din această cauză picioarele din faţă i se deformaseră şi se prăbuşea ca un castel din cărţi de fiecare dată când încerca să se ridice.

Mai mult decât orice, se părea că Angel nici măcar nu-şi mai dorea să trăiască. Cu toate acestea, salvatorii s-au încăpăţânat şi i-au promis că nu vor renunţa. Când tratamentul nu a funcţionat, ei au decis să o facă să se simtă iubită.

YouTube / Rescue From The Hart

Nu trecea zi fără ca îngrijitorii să nu-i reamintească faptul că este un câine iubit şi că trebuie să reacţioneze la tratament. Şi până la urmă, ca un miracol, aceste vorbe bune, spuse cu multă dragoste, au funcţionat.

Curând, Angel a început să-şi recapete puterile, consumând cantităţi mici de alimente.

YouTube / Rescue From The Hart

După mai multe luni de dragoste şi devotament, Angel a lăsat în urmă tristeţea şi lucrurile care îi aminteau de viaţa de până atunci. Astăzi, ea pare de nerecunoscut, afişând o bucurie fără margini în ochii ei strălucitori.

Videoclipul de mai jos dezvăluie călătoria ei incredibilă de la o viaţă plină de abuz la fericirea pură!

Pentru că voluntarii de la „Rescue From The Hart” au crezut în Angel, aceasta nu doar că a supravieţuit, ci a înflorit, transformându-se complet. Angel şi-a regăsit dorinţa de a se bucura de viaţă într-un cămin definitiv în care va avea mereu parte de dragoste şi îngrijire!

Să nu uităm niciodată că atunci când există speranţă, posibilităţile noastre sunt infinite! Distribuiţi dacă sunteţi de acord!

Ţi-a plăcut acest articol?