LiveBiz
Acest câine cu totul aparte refuză să părăsească salonul de spital al femeii a cărei viaţă a salvat-o

Acest câine cu totul aparte refuză să părăsească salonul de spital al femeii a cărei viaţă a salvat-o

LiveBiz » Animale » Acest câine cu totul aparte refuză să părăsească salonul de spital al femeii a cărei viaţă a salvat-o

E binecunoscut faptul că prietenii noştri cu patru picioare pot avea efect terapeutic asupra persoanelor care nu se află într-o stare excelentă de sănătate. Rezultatele pot fi atât de bune, încât peste tot în lume există centre de tratament care pun în practică terapia cu animale de companie, adică tratamente efectuate cu ajutorul fundamental al acestor minunate necuvântătoare.

De fapt, câinii au atât de multe de oferit celor care au grijă de ei şi niciodată nu cer prea mult în schimb. Pentru aceste creaturi, chiar simplul fapt de a fi alături de un om care le iubeşte şi de a percepe că eşti o componentă importantă a vieţii lor este o răsplată, un motiv de fericire.

Aceste concepte sunt, de asemenea, perfect valabile şi în povestea pe care urmează să o citiţi mai jos. În rolurile principale, o femeie pe nume Shauna Darcy şi Ruby, câinele ei de terapie, cu care a stabilit o relaţie cu adevărat unică şi specială.

Anunţ
Imagine: Incredibullruby / Instagram

Când Shauna a început să se plângă de unele probleme de sănătate, nu şi-a dat seama cu adevărat ce i se întâmplă. Femeia, că mulţi alţi oameni, a subestimat semnele sau afecţiunile considerate minore sau de mică importantă.

Cu toate acestea, când Pitbull-ul Ruby a început să se comporte ciudat, Shauna a devenit suspicioasă. De parcă ar fi simţit că ceva nu este în regulă cu prietena ei umană, câinele a încercat în toate felurile să-i atragă atenţia, adoptând atitudini pe care femeia nu le mai văzuse până atunci.

Imagine: Incredibullruby / Instagram

Abilităţile extraordinare ale lui Ruby se datorau şi faptului că era în curs de dresaj pentru a deveni un câine de asistenţă, dar nu există nicio îndoială că a reuşit în cele din urmă să atragă atenţia Shaunei. Alertată de aceste comportamente, femeia a decis să sune la urgenţe şi să se supună unui examen medical, doar pentru a descoperi că intuiţia câinelui nu dăduse greş.

De fapt, în urma unui consult amănunţit la spital, medicii au descoperit că femeia suferea de o boală cardiovasculară rară: sindromul Ehlers-Danlos. Prin urmare, Ruby îşi dăduse seama că ceva nu era în regulă cu prietena ei umană chiar înainte ca aceasta să afle verdictul medicului.

Imagine: Incredibullruby / Instagram

De atunci, Pitbull- ul a ajutat-o pe Shauna să se ţină în fiecare zi de tratament şi terapie. De la un simplu sprijin pentru ameliorarea depresiei, anxietăţii şi atacurilor de panică, Ruby este acum o prezenţă constantă şi vitală, fără de care, chiar Shauna recunoaşte, că i-ar fi dificil să avanseze şi să trăiască bine.

Imagine: Incredibullruby / Instagram

Acest patruped minunat nu numai că a făcut mai mult decât ar face orice alt câine de terapie, dar când a venit timpul ca Shauna să se externeze din spital, Ruby a refuzat să-i părăsească camera şi patul în care fusese spitalizată. Ea a fost alături de femeie tot timpul cât a fost internată, apropiată şi prezentă chiar şi în momentele în care starea sa de sănătate tindea să se agraveze.

Imagine: Incredibullruby / Instagram

Ruby se asigură întotdeauna să nu se abată prea departe de Shauna, reuşind să-şi facă simţită prezenţa ca şi cum ar fi un adevărat medicament, atât pentru trup, cât şi pentru suflet. De fapt, câinele nu numai că a motivat-o să se programeze pentru un examen medical amănunţit, dar a şi asistat-o ​​într-un mod atât de personal şi afectuos, încât fiecare dintre noi ar merita să aibă alături un animal ca acesta.

Ţi-a plăcut acest articol?