LiveBiz
Câinele abandonat pe un fotoliu era atât de speriat – încât nu a plecat nici măcar atunci când foamea l-a doborât

Câinele abandonat pe un fotoliu era atât de speriat – încât nu a plecat nici măcar atunci când foamea l-a doborât

LiveBiz » Animale » Câinele abandonat pe un fotoliu era atât de speriat – încât nu a plecat nici măcar atunci când foamea l-a doborât

O femeie se afla în Brookhaven, Mississippi, când a fost martora unei scene îngrozitoare. Dintr-un camion au fost aruncate mai multe lucruri, printre şi un fotoliu şi un televizor care au aterizat lângă drum. La o privire mai atentă, aceasta a putut observa că pe şezutul fotoliului se află un căţel ce părea îngrozit şi înfometat.

Fără să rămână indiferentă, femeia s-a apropiat imediat de bietul patruped şi a sunat la Controlul Animalelor pentru a le cere ajutorul.

Sharon Norton, ofiţerul de la Controlul Animalelor din Brookhaven, care a ajuns la faţa locului, a făcut câteva poze căţelului şi le-a postat pe Facebook.

„Pentru persoana care a renunţat la fotoliul acesta, căţelul tău te aşteptă să te întorci şi în curând va face foamea pentru că îi este atât de teamă să părăsească acel loc pentru a-şi găsi mâncare”, este mesajul ce însoţeşte postarea. „Ai săvârşit un mare păcat făcându-i aşa ceva căţeluşului… dar poate că într-o bună zi soarta îţi va rezerva şi ţie ceva asemănător.”

Câinele a fost dus la adăpost, unde este hrănit, îngrijit şi examinat. El va fi în curând disponibil pentru adopţie şi este extrem de fericit că a primit şansa la o nouă viaţă.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?