LiveBiz
Pisica vizitează pătuţul copilului. Modul în care reacţionează bebeluşul face deliciul tuturor

Pisica vizitează pătuţul copilului. Modul în care reacţionează bebeluşul face deliciul tuturor

LiveBiz » Animale » Pisica vizitează pătuţul copilului. Modul în care reacţionează bebeluşul face deliciul tuturor

Uneori, bebeluşii şi pisicile alături de care vor creşte chiar se iubesc cu adevărat. Micuţul din aceste imagini este extrem de entuziasmat la vederea pisicuţei pe care mama lui i-o aduce aproape de pătuţ. În doar un minut şi jumătate avem dovada unei iubiri nepreţuite dintre un pui de om şi o pisică.

Privind aceste imagini putem spune că nu eşti niciodată prea mic pentru a iubi un animăluţ de companie. Reacţia acestui bebeluş atunci când are în preajma lui o pisicuţă este adorabilă.

YouTube

Cum mama se apropie de pătuţ cu pisica, faţa copilului se luminează de bucurie. Ochii devin mai mari pe măsură ce se umplu de emoţie. Bebeluşul îşi strigă bucuria imensă cu glasul lui subţire, chicotind fără încetare. Între timp, pisica se gândeşte, probabil: „acest pisoi fără păr este cu siguranţă ciudat”.

La un moment dat, mama aşază pisica în pătuţ, iar copilul devine extrem de emoţionat urmărind-o cu privirea tot timpul. Mânuţele mici sunt ascunse în costumaşul special pentru dormit, însă fără îndoială tare şi-ar fi dorit să o îmbrăţişeze!

YouTube

Copilul este fericit peste măsură şi se agită fără oprire. Această experienţă nu va fi uitată prea uşor de copil şi cu siguranţă nici de felina care va mai veni de multe ori de acum înainte să-i însenineze ziua copilului.

După ce am urmărit acest filmuleţ, suntem siguri că primele cuvinte ale bebeluşului vor fi: „Vino aici, pisi pisi!”

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?