LiveBiz
Căţelul găsit cu botul şi picioarele legate cu bandă adezivă nu conteneşte să mulţumească oamenilor cu suflet mare

Căţelul găsit cu botul şi picioarele legate cu bandă adezivă nu conteneşte să mulţumească oamenilor cu suflet mare

LiveBiz » Animale » Căţelul găsit cu botul şi picioarele legate cu bandă adezivă nu conteneşte să mulţumească oamenilor cu suflet mare

Într-una din zile, când Carlos Carillo și un coleg de la Shoreline Plumbing au plecat spre locul de muncă din Robstown, Texas, SUA, au observat ceva neobișnuit lângă drumul pe care se deplasau.

Nu erau siguri despre ce este vorba, dar au decis să oprească vehiculul și să arunce o privire mai atentă…

Spre surprinderea şi şocul celor doi, era vorba despre un câine care a fost lăsat să moară în cel mai crud mod. „La început nu eram siguri că este un câine. Ne-am apropiat şi am văzut că nu ne înşelasem. Botul săracului animal era legat cu bandă adezivă, la fel şi labele. În mod clar a fost abandonat cu un scop precis”, povesteşte Carrillo. Cine a făcut acest gest, intenţionase ca animalul să-şi găsească sfârşitul.

Cei doi oameni s-au grăbit să elibereze câinele. „Arăta destul de bine. S-a dovedit a fi foarte prietenos şi s-a bucurat să îi oferim atenţie. Probabil era acolo de o zi, sau chiar mai bine…”, mărturiseşte Carrillo.

Carillo a transportat câinele la Centrul de Adopţie Peewee, un adăpost local. Chiar după cele întâmplate, câinele era foarte fericit şi recunoscător pentru ajutorul oferit de cei doi bărbaţi. „Priviţi-i chipul. Ştie că a fost salvat!”, este mesajul lui Carrillo ce însoţeşte una dintre fotografiile care surprinde bucuria căţelului.

În urma unui consult amănunţit, s-a descoperit că starea de sănătate a patrupedului era destul de bună, în ciuda faptului că era infestat cu paraziţi. „Dă din coadă fără încetare. Este atât de drăgălaş”, a comentat purtătorul de cuvânt al Centrului de Adopţie Peewee.

Cel care a abandonat câinele fără niciun regret nu a fost încă identificat, dar cel puţin datorită acestor oameni cu suflet mare, câinele a primit o a doua şansă la viaţă.

Ţi-a plăcut acest articol?