LiveBiz
A fost părăsită de soţ când avea 8 luni de sarcină – Lacrimile curg atunci când descoperă ce se afla ascuns în cuptor

A fost părăsită de soţ când avea 8 luni de sarcină – Lacrimile curg atunci când descoperă ce se afla ascuns în cuptor

LiveBiz » Poveşti de viaţă » A fost părăsită de soţ când avea 8 luni de sarcină – Lacrimile curg atunci când descoperă ce se afla ascuns în cuptor

Amanda, din Sydney, Australia, a crezut că 2017 va fi cel mai bun an al ei. Lucrurile se aranjaseră în cele din urmă şi spera că va avea parte de fericire, dragoste şi chiar mai mult de atât…

După trei ani de încercări de a rămâne însărcinată, Amanda a reuşit în cele din urmă să conceapă un copil. Ea şi soţul ei s-au mutat apoi într-o casă nouă, după ce făcuseră economii vreme de doi ani.

Pe scurt, Amanda se afla în locul perfect. Asta până într-o zi când a simţit că totul se prăbuşeşte în jurul ei…

Soţul ei şi-a făcut bagajele şi a părăsit-o fără nicio explicaţie, lăsând-o pe Amanda însărcinată în opt luni şi cu datorii pentru noua lor casă.

Cu un copil pe drum şi fără niciun venit, mama se afla într-o situaţie extrem de delicată. Însărcinată, săracă şi îngrijorată pentru viitor, femeia s-a adresat prietenelor ei pentru a le cere ajutorul. Atunci, una dintre ele, pe nume Anna, i-a sugerat că va apela la postul de radio local KIIS 1065 pentru a încerca să-i câştige un loc în emisiunea „Giveback”.

KIIS 1065 / YouTube

De îndată ce realizatorii emisiunii au aflat de situaţia Amandei, aceştia au decis să se implice. Ei au vrut să o încurajeze să-şi păstreze credinţa; să-i arate că lucrurile s-ar putea încheia cu bine. Pentru a face acest lucru, au avut nevoie de ajutorul câtorva firme locale.

Cei de la KIIS 1065 au invitat-o pe Amanda şi pe Anna în emisiunea lor de la radio, în timp ce Amanda nu avea nicio idee în legătură cu ceea ce avea să se întâmple. Vorbind cu gazda emisiunii, Amanda a explicat că partea cea mai gravă a necazurilor este incertitudinea cu care se confruntă.

„Au trecut cam cinci săptămâni de când s-a întâmplat”, a spus Amanda.

„Şi cel mai rău lucru este şocul, cred că nu era tocmai ceea ce planificasem împreună, sau mai bine zis, ceea ce eu am planificat”.

KIIS 1065 / YouTube

După ce Amanda a terminat de povestit, gazda emisiunii s-a întors cu faţa spre un TV din studio. Ceea ce a urmat a fost o înregistrare video realizată în casa Amandei. Lucrurile stătea puţin diferit faţă de cum le lăsase Amanda înainte să plece… erau o serie obiecte pe care ea nu le recunoştea.

Cameramanul s-a angajat într-un tur al casei, oprindu-se asupra mai multor cadouri donate de oameni minunaţi.

Prezenţa unui aspirator simboliza curăţenia gratuită la domiciliu pentru următoarele şase luni, precum şi un angajament al unui restaurant de a livra mese zilnice pentru următoarele trei luni. Mai erau produse pentru cel mic în valoare de 4000 de AUD, inclusiv un voucher de 1.000 de dolari asutralieni pentru şedinţe foto cu bebeluşul.

Dar atunci când camera de luat vederi s-a oprit asupra uşii de la cuptor, cea mai mare surpriză a ieşit la iveală. Uşa a fost deschisă pentru a dezvălui un teanc de bani în valoare de 10.000 de dolari australieni – Amanda nu va trebui să-şi mai facă griji o bună perioadă cu plata ipotecii!

Vizionaţi videoclipul de mai jos pentru a descoperi povestea Amandei:

Distribuiţi acest articol pe Facebook pentru a arăta că încă mai există oameni cu suflet mare.

Ţi-a plăcut acest articol?