LiveBiz
Bărbatul ridică o dronă deasupra oceanului și surprinde în imagini un eveniment cu totul ieşit din comun

Bărbatul ridică o dronă deasupra oceanului și surprinde în imagini un eveniment cu totul ieşit din comun

LiveBiz » Wow » Bărbatul ridică o dronă deasupra oceanului și surprinde în imagini un eveniment cu totul ieşit din comun

Vastele noastre oceane sunt, în cea mai mare parte, încă neexplorate. La fel şi misterele din adâncuri! Cu toate acestea, o scurtă filmare realizată dintr-o altă perspectivă ne poate dezvălui detalii importante atunci când vine vorba de animalele ce populează apele oceanelor.

Căpitanul Dave Anderson a reuşit să obţină aceste imagini uimitoare în largul coastei San Clemente, California, survolând oceanul cu ajutorul dronei sale. Când s-a urcat în barcă în acea zi, nu avea nicio idee că la revenirea sa în port va avea pe cameră această filmare incredibilă!

YouTube

La început, valurile şi apa înspumată de lângă Dana Point, California par a fi destul de obişnuite. Totuşi, este ceva ce se ascunde privirilor imediat sub străveziul apei.

Cei mai mulţi dintre noi au văzut frumuseţea ireală a grupurilor de animale care migrează pe uscat, dar priveliştea oferită de delfinii care se deplasează cu graţie prin ocean este o scenă care nu trebuie ratată. Sunt practic mii de exemplare într-un mega banc de delfini care migrează!

YouTube

Dar asta nu este tot! Drona căpitanului Dave, echipată cu o cameră GoPro, a fost capabilă să surprindă viaţa oceanului într-o filmare spectaculoasă.

În largul insulei Maui, Hawaii, drona a filmat o balenă cu cocoaşă, care se arcuieşte şi se joacă cu puiul ei. Un mascul „escortă” extrem de vigilent poate fi văzut urmărind de aproape perechea.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea balenele şi delfinii în unele dintre cele mai intime momente. Acesta este un documentar realist de cea mai bună calitate!

Natura ne oferă uneori spectacole fascinante, iar atunci când avem ocazia să le vedem, rămânem pur şi simplu fără cuvinte.

Distribuiţi acest videoclip cu prietenii şi familia pe Facebook.