LiveBiz
Mama îşi abandonează soţul şi fetiţa în vârstă de o lună – Apoi bărbatul îi face o mărturisire copleşitoare

Mama îşi abandonează soţul şi fetiţa în vârstă de o lună – Apoi bărbatul îi face o mărturisire copleşitoare

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama îşi abandonează soţul şi fetiţa în vârstă de o lună – Apoi bărbatul îi face o mărturisire copleşitoare

Cu certitudine cunoaşteţi numeroase poveşti despre tătici care şi-au părăsit soţiile şi copiii, dar aţi auzit vreodată de vreo mamă care să-şi părăsească soţul şi fetiţa de numai o lună? Această poveste, deşi sfâşietoare, vă va aduce un zâmbet pe chip când veţi descoperi cum se încheie.

Totul a început în ianuarie 2015, când viaţa lui Richard Johnson s-a schimbat. Persephone, fiica lui Richard, s-a născut şi totul părea să ia o turnură minunată. Dar toată bucuria s-a transformat rapid într-o dramă, când soţia lui Richard a fugit împreună cu Persephone în California. Motivul pentru care a recurs la acest gest? Depresie postnatală. Soţia l-a ameninţat că o va da pe Persephone spre adopţie dacă Richard nu va veni de urgenţă să o recupereze.

Persephone & Richard Johnson / Facebook

După ce Richard s-a revăzut cu fiica sa, nu a avut parte decât de incertitudine. Nu mai crescuse niciodată un copil până atunci. Cum putea el să se descurce singur? Disperat după ajutor, Richard a găsit alinare în cel mai neobişnuit loc – pe o pagină de Facebook denumită Life of Dad care prezenta vieţile altor tătici singuri.

Având de partea sa şi alte persoane care treceau prin experienţe oarecum asemănătoare, viaţa lui Richard s-a schimbat complet. Recent, Richard a dorit să-şi împărtăşească propria experienţă ca tată care îşi creşte singur copilul. Povestea lui este probabil una dintre cele mai emoţionante relatări pe care le-am văzut vreodată. Sperăm să vă bucuraţi la fel de mult ca şi noi, citind-o.

Persephone & Richard Johnson / Facebook

“Viaţa de tată,

Numele meu este Richard Johnson şi sunt tatăl unei fetiţe frumoase pe nume Persephone. Mama ei a plecat la aproximativ o lună după ce s-a născut. Încă nu ştim exact de ce, dar presupunem că depresia postnatală a jucat un rol important. În primele câteva săptămâni de când eram doar eu cu ea, am dat peste această pagină accidental. Eram atât de nervos şi speriat de ideea de a fi tată în general, dar mai ales de faptul că trebuia să îndeplinesc două roluri. Nu eram sigur că mă voi descurca.”

Persephone & Richard Johnson / Facebook

„Am citit toate cărţile ‘părintelui începător’ pe care le-am putut găsi şi am vizionat mai mult de 1.000 de ore de videoclipuri pe YouTube, de la la împletitul părului şi vopsirea unghiilor, la teorii cu privire la modul de abordare a celor mai comune problemele cu care se confruntă un părinte. Apoi am început să urmăresc mai atent pagina de Facebook şi am văzut că acolo erau şi alţi părinţi care se aflau în situaţii similare cu mine.”

Persephone & Richard Johnson / Facebook

„Pagina a început să devină un important factor de încredere şi m-a ajutat cu adevărat să traversez această perioadă dificilă”.

Persephone & Richard Johnson / Facebook

„Suntem amândoi foarte fericiţi şi continuăm să creştem împreună în fiecare zi. Ea are acum 10 luni, iar eu sunt rugat de prietenii mei să le ofer consiliere parentală în mod constant. Am parcurs un drum lung, fiica mea şi cu mine, şi cu siguranţă datorăm o parte din asta acestei pagini şi celor care şi-au deschis sufletele aici. Deci, amândoi vrem să vă mulţumim.

Cu sinceritate,
Persephone & Richard Johnson”

În aprilie 2017, Richard a postat o minunată actualizare care vă va înduioşa inima.

Persephone & Richard Johnson / Facebook

Această minunată doamnă este prietena mea şi superba Mama Jennifer a lui Persephone.

Ne-am cunoscut la mall în timp ce încercam în mod patetic să-i atrag atenţia întrebând-o dacă mă poate ajuta să-i aleg câteva haine micuţei Persephone.

I-am explicat că nu ştiam exact ce i se potriveşte şi aveam nevoie de nişte indicii, ţinând cont că dulapul meu se compunea doar din haine negre sau culori închise.

Persephone & Richard Johnson / Facebook

Am vorbit câteva luni înainte de a-i permite să o întâlnească pe Persephone. În timpul întâlnirii, Persephone a făcut alegerea ca această tânără să devină mama ei.

Persephone nu era o mare fană a femeilor şi, în mod normal, păstra distanţa faţă de ele. Universul ei era compus din tatăl său bărbos şi prietenii săi.

Prima dată când a cunoscut-o, Persephone a plâns să fie ţinută în braţe de Jennifer.

Persephone & Richard Johnson / Facebook

Jennifer ne-a ajutat să devenim familia pe care ne-am dorit-o cu disperare. Persephone nu cunoaşte altă femeie decât pe ea ca mamă.

Când plânge după mămica ei, Jennifer este cea la care face referire.

Ea a preluat o parte din personalitatea lui Jennifer. Este cu adevărat uimitor să le vezi pe cele două stabilind o legătură atât de puternică.

Persephone & Richard Johnson / Facebook

Familia lui Jennifer a luat şi locul bunicilor, verişorilor, străbunicilor, etc.

Ei i-au arătat o dragoste şi acceptare atât de mare, încât nu am cuvinte să explic.

Persephone & Richard Johnson / Facebook

Ce turnură minunată! O poveste de viaţă cu început trist a avut până la urmă un final cu totul special.

Distribuiţi această poveste prietenilor şi familiei pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?