LiveBiz
De „Ziua Îndrăgostiţilor”, bunicul îi face o declaraţie soţiei cu care este de 64 de ani: „Tu îmi faci lumea să se învârtă”

De „Ziua Îndrăgostiţilor”, bunicul îi face o declaraţie soţiei cu care este de 64 de ani: „Tu îmi faci lumea să se învârtă”

LiveBiz » Familie » De „Ziua Îndrăgostiţilor”, bunicul îi face o declaraţie soţiei cu care este de 64 de ani: „Tu îmi faci lumea să se învârtă”

Când eşti suficient de norocos să împărtăşeşti viaţa de zi cu zi cu sufletul tău pereche, simţi că ai câştigat marele premiu la loterie. Nu este uşor să găseşti „omul potrivit”, dar suntem convinşi că undeva în lume există cineva pentru fiecare dintre noi. 14 februarie este Ziua Îndrăgostiţilor, un moment deosebit al anului dedicat celor care se iubesc: Şi ce ocazie mai bună pentru a-ţi declara sau de a-ţi reînnoi sentimentele faţă de persoana iubită? Cei doi protagonişti în vârstă ai acestui videoclip nu şi-au pierdut flacăra care le-a ţinut vie relaţia, nici după 64 de ani. Bătrânul se apropie de soţia sa cu o scrisoare şi o întreabă dacă vrea să fie „Valentina lui”; răspunsul soţiei este de o drăgălăşenie aparte.

Aceşti doi bunici au văzut tot felul de lucruri de-a lungul celor 64 de ani de căsnicie, dar nu s-au săturat deloc unul de celălalt. Bunicul a pregătit chiar o scrisoare şi o dedicaţie specială soţiei sale, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Adorabilul videoclip a fost distribuit pe TikTok de Molly Stuart, nepoata cuplului, şi a devenit imediat viral datorită conţinutului său.

Bunicul se apropie de soţia sa şi îi spune: „Te căutam, vrei să fii ‘Valentina’ mea?”. Ca răspuns, bunica lui îi anunţa că da, deoarece ea este „Valentina” lui de 64 de ani: „Ce crezi? Am fost Valentina ta timp de 64 de ani. Te iubesc Popper. Eşti cel mai bun Valentin pe care l-am avut vreodată”.

Îi dă chiar şi o scrisoare de dragoste, de parcă şi-ar face declaraţii ca doi iubiţi de altădată. Fericit de răspunsul soţiei sale, bătrânul rosteşte aceste cuvinte dulci: „Te iubesc, nu aş putea trăi fără tine. Tu îmi faci lumea să se învârtă”.

Câţi dintre noi nu şi-ar dori să audă asemenea cuvinte? Şi câţi dintre noi, gândindu-le, am avut vreodată curajul să le comunicăm partenerului nostru?

Ţi-a plăcut acest articol?