LiveBiz
De ani de zile purta aceeaşi coafură banală şi avea nevoie de o schimbare; Rezultatul o lasă pe fiica ei fără replică

De ani de zile purta aceeaşi coafură banală şi avea nevoie de o schimbare; Rezultatul o lasă pe fiica ei fără replică

LiveBiz » Poveşti de viaţă » De ani de zile purta aceeaşi coafură banală şi avea nevoie de o schimbare; Rezultatul o lasă pe fiica ei fără replică

Dacă îndrăgiţi videoclipurile în care sunt prezentate şedinţe de înfrumuseţare spectaculoase, ştiţi deja cât de surprinzători sunt profesioniştii care le realizează.

Ei pot lua o persoană cu aspect banal şi o fac să arate complet diferit. Indiferent dacă este vorba de machiaj, o nouă tunsoare sau o schimbare a culorii părului, un stilist priceput foloseşte toate cunoştinţele sale pentru a transforma aspectul unei persoane şi felul în care aceasta se simte – adesea pentru prima dată după ani de zile.

Christopher Hopkins, cunoscut şi drept „The Makeover Guy”, este unul dintre ei.

Fiind un stilist extrem de popular şi totodată consultant de imagine, Christopher a ajutat sute de oameni să-şi găsească un aspect nou, unul care să-i facă să se simtă încrezători în propria persoană.

O femeie din Iowa a experimentat magia lui Hopkins ca un cadou cu totul special cu ocazia zilei sale de naştere.

YouTube / MAKEOVERGUY Minneapolis

Cu câţiva ani în urmă, Kim i-a spus fiicei sale că i-ar plăcea să beneficieze de o şedinţă de înfrumuseţare marca Hopkins pentru cea de-a 60-a aniversare, dar nu se aştepta niciodată ca familia ei să îi împlinească visul.

„Îi urmăresc videoclipurile pe YouTube de mai mulţi ani şi nici măcar în visele mele nu mi-am imaginat că voi ajunge aici”, a spus Kim, înainte de a zâmbi către echipă. „Frâu liber! Hai să încercăm asta!”

YouTube / MAKEOVERGUY Minneapolis

Să te laşi pe mâna cuiva înseamnă să ai un curaj nebun în talentul şi experienţa celui de care depinde în totalitate aspectul tău.

Însă Kim avea încredere totală în Hopkins. Rezultatul a fost absolut magic. Când transformarea lui Kim a fost dezvăluită, aceasta arăta mult întinerită şi elegantă. Şuviţele ei lungi au fost transformate într-o grămadă de bucle, iar machiajul era plin de farmec şi eleganţă.

Reacţia ei a fost minunată. Când s-a văzut pentru prima oară, Kim fost profund uimită şi toată faţa i s-a luminat.

Arăta de parcă ar fi vrut să plângă de emoţie, dar a clipit rapid, spunând că nu vrea să-şi distrugă frumosul machiaj.

YouTube / MAKEOVERGUY Minneapolis

Când sora şi fiica ei au fost chemate să o vadă, reacţiile lor au fost, de asemenea, uimitoare.

Fiica lui Kim s-a oprit în dreptul uşii, cu gura larg deschisă ca şi cum nu-i venea să creadă ceea ce vede.

„Eşti reală?” – întrebă ea. „Mamă, arăţi aşa de bine!”

Kim a fost copleşită de noul ei aspect. Este clar că Hopkins este un maestru când vine vorba de şedinţe de înfrumuseţare!

Acum Kim arată ca o persoană complet schimbată. În ceea ce-l priveşte pe Hopkins, el este oricând pregătind să ajute pe oricine doreşte să-şi înfrumuseţeze aspectul.

Remarcabilă transformare! Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?