LiveBiz
Şoferul de autobuz vede câinii tremurând de frig în furtună, încalcă toate regulile şi îi aduce în autovehicul

Şoferul de autobuz vede câinii tremurând de frig în furtună, încalcă toate regulile şi îi aduce în autovehicul

LiveBiz » Animale » Şoferul de autobuz vede câinii tremurând de frig în furtună, încalcă toate regulile şi îi aduce în autovehicul

Sunetul tunetelor şi al ploii puternice, însoţit de descărcări electrice, va face ca orice animal blănos să se ascundă pe sub canapele, paturi, mese sau chiar să tremure de frică în braţele noastre.

Furtunile sunt terifiante pentru majoritatea animalelor; mai ales pentru cele care îşi duc existenţa pe străzi. Acestea nu au un loc cald într-o casă confortabilă pentru a se ascunde de vremea neprielnică. Rătăcesc pe străzile reci şi întunecoase, însoţite de nimic altceva decât de picăturile de ploaie care le udă blana până la piele. Fără îndoială, este un tablou greu de privit pentru oricine.

Anunţ

Într-una din zile, oraşul Buenos Aires, Argentina, a fost lovit de o puternică furtună torenţială. Când un şofer de autobuz a văzut doi câini rătăcind prin bălţile pline cu apă rece de ploaie şi tremurând de frică, el a făcut ceva ce ar face orice fiinţă umană cu inimă mare. Le-a oferit adăpost.

În oraşul Buenos Aires toată lumea ştie că legile şi reglementările privind serviciul de transport public local nu permit accesul animalelor la bordul autovehiculelor. Totuşi, acest lucru nu l-a împiedicat pe şoferul autobuzului să protejeze animalele speriate de furtună.

Călătorii au făcut câteva fotografii câinilor şi le-au postat pe conturile lor de socializare, întrebând dacă există persoane interesate să îi adopte.

Gestul plin de bunătate al şoferului de autobuz s-a răspândit rapid, ajungând în cele din urmă şi la conducerea companiei de transport, care a făcut o declaraţie publică, reiterând politica lor strictă „fără animale”, dar precizând că în acest caz susţin ceea ce a făcut şoferul.

La urma urmei, cum poţi să nu-i ajuţi pe prietenii noştri blănoşi? Mesaje de mulţumire din toate colţurile lumii au lăudat sufletul minunat al acestui şofer de autobuz.

Ulterior, cei doi patrupezi au ajuns temporar în grija unei familii, urmând ca de acolo să plece către o locaţie permanentă, unde fără îndoială vor fi iubiţi şi îngrijiţi aşa cum trebuie. Nici că se putea o bucurie mai mare pentru amândoi.

Deşi a încălcat regulile şi putea să fie tras la răspundere de conducerea companiei de transport, şoferul de autobuz a demonstrat că are o inimă uriaşă şi a făcut ceea ce i-a dictat sufletul. Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook dacă şi voi sunteţi de acord.

Ţi-a plăcut acest articol?