LiveBiz
Naşterea nu a decurs conform planului, aşa că doctorul se uită la fetiţa de 12 ani şi îi spune: „Echipează-te”

Naşterea nu a decurs conform planului, aşa că doctorul se uită la fetiţa de 12 ani şi îi spune: „Echipează-te”

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Naşterea nu a decurs conform planului, aşa că doctorul se uită la fetiţa de 12 ani şi îi spune: „Echipează-te”

Începutul travaliului poate fi un moment înfricoşător pentru orice femeie. Deşi reprezintă clipa mult aşteptată pentru v-aţi pregătit atât de mult timp, este un tărâm necunoscut în care există teama că se poate întâmpla orice.

Când Dede Carraway a intrat în travaliu, nu şi-ar fi putut imagina niciodată ce va urma. Deşi Dede îşi făcuse unele planuri legate de naştere, lucrurile nu s-au desfăşurat conform aşteptărilor.

După cum s-a dovedit ulterior, medicul a decis să facă o schimbare neaşteptată care a lăsat-o fără cuvinte.

Din fericire (pentru toţi cei din mediul online), cineva a fost acolo pentru a surprinde întreaga scenă…

Nikki Smith / Facebook

Când Jacee, fiica lui Dede în vârstă de 12 ani, a intrat în sala de naşteri, se temea că pierduse venirea pe lume a frăţiorului ei. Aşa cum a explicat pentru WS News Now: „Am început să plâng pentru că am crezut că nu voi ajunge să-l văd când se naşte, pentru că totul a fost prea din scurt.”

Din fericire, doctorul mamei sale, Dr. Wolf, a avut un as în mânecă…

În loc să-i dea pe cei prezenţi la o parte şi să elibereze spaţiul pentru ca Jacee să poată vedea, Dr. Wolf a făcut ceva neaşteptat. Doctorul a întrebat-o pe Jacee dacă doreşte să-şi asiste fratele să vină pe lume!

Bineînţeles, atât Dede cât şi Jacee şi-au exprimat îngrijorarea – era de la sine înţeles că Jacee nu avea pic de experienţă.

După câteva insistenţe, însă, Jacee s-a echipat, şi-a ocupat locul în faţa dr. Wolf şi a stat acolo pentru a-şi întâmpina fratele.

Nikki Smith / Facebook

În ceea ce priveşte naşterea, Dede a fost departe de a avea una perfectă. Anestezia epidurală nu şi-a făcut efectul, aşa că a simţit toată durerea. Dar asta nici nu a mai contat; Bucuria şi uimirea de pe chipul lui Jacee i-au oferit tot ceea ce avea nevoie.

Jacee a fost cea care l-a ajutat pe Dr. Wolf să scoată un băieţel sănătos de 3.3 kilograme, pe Cayson Carraway.

După cum a declarat Dede pentru WS News Now, a fost un moment pe care nu-l va uita niciodată: „Văzând emoţiile de pe chipul ei, am plâns. Îmi vine şi acum să plâng! A fost un moment minunat pentru mine.”

Nikki Smith / Facebook

Ce idee incredibilă a putut avea Dr. Wolf. El le-a oferit lui Dede şi Jacee amintiri de neuitat, care cu siguranţă vor dura o viaţă!

Credeţi că gestul medicului a fost o idee bună?

Ţi-a plăcut acest articol?