LiveBiz
Cuplul adoptă 45 de câini nedoriţi. Ce reacţie au când sunt lăsaţi să alerge liberi pentru prima dată?

Cuplul adoptă 45 de câini nedoriţi. Ce reacţie au când sunt lăsaţi să alerge liberi pentru prima dată?

LiveBiz » Animale » Cuplul adoptă 45 de câini nedoriţi. Ce reacţie au când sunt lăsaţi să alerge liberi pentru prima dată?

Niciun adăpost nu este locul ideal unde să trăiască un câine, dar, din păcate, există sute de mii de patrupezi în întreaga lume care se confruntă cu această soartă tristă.

Din fericire, de puţină vreme, 45 de câini (şi un lup cenuşiu), nu mai sunt nevoiţi să-şi trăiască viaţa în condiţiile vitrege ale unui adăpost, totul datorită lui Mark Starmer şi soţiei sale Sharon.

Instagram / Mark Starmer

Mulţi câini care trăiesc în adăposturi sunt adesea trecuţi cu vederea din cauza vârstei lor înaintate sau a sănătăţii precare, aşa că Mark şi Sharon fac tot ce le stă în puteri pentru a-i identifica pe aceşti câini şi a-i adopta.

Cuplul le oferă o a doua şansă la viaţă, lucru pe care nimeni altcineva nu şi-ar dori să-l facă. Ei au adoptat primul câine în 2004 şi nu s-au mai oprit de atunci.

Instagram / Mark Starmer

Revenind în prezent, familia Starmer deţine în total 45 de câini (inclusiv un lup cenuşiu), salvaţi din condiţii vitrege, care se pot plimba liberi pe proprietatea ce se întinde pe o suprafaţă de 1,6 ha, situată în Columbia Britanică, Canada.

Instagram / Mark Starmer

În videoclipul de mai jos, îl puteţi vedea pe Mark deschizând poarta, acţiune urmată de o explozie de bucurie a câinilor săi, care se grăbesc să alerge în toate direcţiile.

Cu toate că adoră să se joace în aer liber, câinii se bucură de tot confortul casei familiei Starmer. Aceşti câini sunt cu siguranţă răsfăţaţi şi extrem de iubiţi!

Instagram / Mark Starmer

Le puteţi urmări toate aventurile pe pagina de Instagram a lui Mark.

Distribuiţi acest articol cu toţi iubitorii de animale pe care îi cunoaşteţi!

Ţi-a plăcut acest articol?