LiveBiz
Căţelul este abandonat în coşul de gunoi doar pentru că a venit pe lume fără două membre

Căţelul este abandonat în coşul de gunoi doar pentru că a venit pe lume fără două membre

LiveBiz » Animale » Căţelul este abandonat în coşul de gunoi doar pentru că a venit pe lume fără două membre

Mulţi oameni susţin că iubesc animalele, dar atunci când vine vorba de aspectul, culoarea sau rasa acestora, opiniile se schimbă. Din păcate, animalele sunt adesea dispreţuite şi maltratate pentru că sunt diferite. Dacă condiţionezi iubirea, aceasta îşi pierde sensul.

Toate animalele merită să fie iubite şi îngrijite de proprietarii lor. Cupidon este un căţel care a venit pe lume fără membrele anterioare. La doar şapte săptămâni, în loc să fie tratat cu multă grijă, proprietarii săi l-au aruncat la gunoi într-o încercare inumană de a scăpa de el.

Acela a fost momentul când două femei au auzit zgomote venind din pubela de gunoi şi s-au apropiat să vadă ce se întâmplă. Au fost şocate să descopere că un animal mic, neajutorat, se zbătea să supravieţuiască printre resturile menajere. Fără să stea pe gânduri, au apelat serviciul de control al animalelor.

De îndată ce echipa de salvare a ajuns la faţa locului, Cupidon a fost luat şi transportat la un adăpost, unde a primit toate îngrijirile şi afecţiunea de care avea atâta nevoie.

Aflându-i povestea, nu a durat mult până când o familie a venit în căutarea căţeluşului, gata să-i ofere multă dragoste şi afecţiune.

Din cauza dizabilităţii sale, Cupidon are de depăşit obstacole în fiecare zi, dar le înfruntă cu multă bucurie, întrucât poate conta întotdeauna pe sprijinul noii sale familii. El va beneficia de proteze pentru labele sale şi în curând se va putea juca ca orice alt căţeluş.

Ţi-a plăcut acest articol?