LiveBiz
Câinele grav rănit zăcea în agonie pe marginea drumului până când cineva s-a înduioşat să cheme ajutoare

Câinele grav rănit zăcea în agonie pe marginea drumului până când cineva s-a înduioşat să cheme ajutoare

LiveBiz » Animale » Câinele grav rănit zăcea în agonie pe marginea drumului până când cineva s-a înduioşat să cheme ajutoare

Un apel disperat primit de voluntarii organizaţiei Hope For Paws anunţa prezenţa un câine grav rănit care zăcea pe stradă. Persoana care sunase a mai precizat şi faptul că patrupedul se afla acolo de 24 de ore, fără să primească niciun fel de ajutor.

Eldad Hagar, unul dintre voluntarii organizaţiei şi totodată un mare iubitor de animale, ştia că trebuie să fie atent cu câinele, întrucât acesta nu se putea deplasa singur. El a intuit că pelvisul animalului fusese zdrobit…

Câinele avea nevoie disperată de ajutor, iar el ştia bine acest lucru. S-a arătat extrem de recunoscător, în ciuda durerii pe care o resimţea. Văzând că este o femelă, Eldad i-a pus numele Lady şi a transportat-o de urgenţă la clinica veterinară, unde radiografiile i-au confirmat bănuiala.

După ce a primit toate îngrijirile necesare, Lady a fost transferată într-o casă temporară pentru a se putea recupera în linişte. Acum arată ca un câine complet diferit! Nu a mai durat mult până să-şi găsească un cămin permanent.

Lady arată minunat şi trăieşte viaţa pe care o merita dintotdeauna. Urmăriţi întreaga ei poveste în videoclipul de mai jos:

Distribuiţi uimitoarea salvare a frumoasei Lady cu prietenii şi familia!

Ţi-a plăcut acest articol?