LiveBiz
Câinele din adăpost refuză să fie adoptat fără castronul lui de mâncare

Câinele din adăpost refuză să fie adoptat fără castronul lui de mâncare

LiveBiz » Animale » Câinele din adăpost refuză să fie adoptat fără castronul lui de mâncare

Oliver a fost găsit hoinărind pe o proprietate, după ce a refuzat să părăsească curtea unei familii din Memphis, SUA. Ofiţerii de la Controlul Animalelor au venit să-l ia, dar de fiecare dată când unul dintre ei se apropia de patruped, acesta sărea peste gard şi fugea în curte, de parcă era un joc. După mai multe încercări, bărbaţii au reuşit să-l captureze.

Din momentul în care Oliver a sosit la adăpost, noii săi prieteni şi-au dat seama că probabil la un moment dat a avut o casă sau pe cineva care l-a îngrijit. Câinele s-a dovedit a fi foarte inteligent şi iubea să mănânce şi să fie recompensat. Oliver ştia că, dacă ascultă şi se comportă cum trebuie, va primi şi mai multă mâncare.

Oliver iubea atât de mult mâncarea, încât s-a ataşat foarte repede de castronul în care primea porţiile zilnice. Şi a început să îl poarte cu el oriunde mergea.

„În prima noapte în care a ajuns aici, supervizorul a trecut pe lângă canisa lui şi l-a observat cu castronul în gura”, a spus purtătorul de cuvânt al adăpostului. „Trucul a fost foarte eficient pentru că a primit mai multă mâncare! Acum ţine castronul în gură de cele mai multe ori când mergi să-l vizitezi.”

Este posibil ca cineva din trecutul său să-l fi învăţat pe Oliver să ridice castronul cu mâncare sub forma unui truc amuzant. De asemenea, este posibil să fi rămas fără hrana la un moment dat şi să-şi facă probleme că dacă şi-ar pierde castronul, s-ar putea să nu mai fie hrănit din nou.

Pe tot parcursul şederii sale la adăpost, Oliver a continuat să poarte castronul de mâncare peste tot. Iar personalul adăpostului a considerat că este un lucru adorabil. Au început să-i facă poze şi să le posteze pe reţelele de socializare. Şi nu a durat mult până când şi alţi oameni să se îndrăgostească iremediabil de Oliver.

Datorită obiceiului său pe cât de drăguţ, pe atât de ciudat, Oliver a fost adoptat şi locuieşte în casa unei familii cu dragoste pentru animale, unde nu va mai trebui să-şi facă niciodată griji că va mai suferi de foame.

Ţi-a plăcut acest articol?