LiveBiz
Legat cu un lanţ greu şi bătut cu regularitate, câinele a suferit de foame şi de sete zile întregi

Legat cu un lanţ greu şi bătut cu regularitate, câinele a suferit de foame şi de sete zile întregi

LiveBiz » Animale » Legat cu un lanţ greu şi bătut cu regularitate, câinele a suferit de foame şi de sete zile întregi

Animalele maltratate şi neglijate sunt total lipsite de apărare fără intervenţia şi ajutorul oamenilor. Când un cuplu a decis să ignore responsabilităţile faţă de singurul animal pe care îl aveau, câinele lor a fost uitat semnificativ.

Cuplul respectiv lipsea de acasă zile întregi, în timp ce câinele stătea în curtea din spate, singur, legat de un lanţ greu. Pe lângă dificultăţile provocate de faptul car era înlănţuit, acest biet câine trebuia să înfrunte foamea şi setea 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Proprietarii câinelui au venit şi au plecat şi l-au hrănit ocazional. Dar cel mai sigur lucru era că obişnuind să flămânzească, începuse să sape gropi de plictiseală şi pentru a face faţă stresului. El ar fi vrut să se plimbe prin curte sau prin casă, dar tot ce-şi putea permite era să lingă vasul gol de mâncare şi apă, sperând că poate cineva i le va umple.

Prin urmare, când vecinii n-au mai suportat situaţia şi au chemat în cele din urmă o echipă de salvare, voluntarii au fost şocaţi când au văzut cu ce avusese de-a face bietul câine.

Din cauza greutăţii, lanţul îi provocase o rană gravă la gât. Salvatorii au observat, de asemenea, că avea cicatrici pe faţă de la bătaie. Vecinii au spus că stăpânii obişnuiau să lovească patrupedul dacă se îmbătau şi bietul animal făcea gălăgie sau le apărea cumva în drum.

Unul dintre voluntari taie lanţul de unde era legat şi în cele din urmă câinele le poate mulţumi noilor săi prieteni umani pentru că i-au dat mâncare şi apă. Venise momentul să fie dus la veterinar pentru un control amănunţit. În drumul lor, opresc la o benzinărie unde personalul amabil îi ajută să taie lanţul de la gât. Câinele pare atât de uşurat că a scăpat de greutate. Ba chiar zâmbeşte!

Ajunşi la clinica veterinară, salvatorii decid că este timpul să-i dea câinelui un nou nume, Kross. Veterinarul este de acord că cel mai bine ar fi ca Kross să rămână în clinică sub supraveghere timp de două săptămâni, astfel încât să se poată vindeca corect.

Kross este transferat la un adăpost, unde se întâmplă ceva uimitor. Este atât de inteligent şi prietenos. Şi pentru prima dată în viaţa lui, Kross este cu adevărat iubit!

Asiguraţi-vă că nu rataţi salvarea şi recuperarea lui Kross, vizionând videoclipul de mai jos:

Ţi-a plăcut acest articol?