LiveBiz
Publicul era nerăbdător să asculte melodia „Oh Holy Night”: Dar urmăriţi când fetiţa deschide gura şi începe să cânte

Publicul era nerăbdător să asculte melodia „Oh Holy Night”: Dar urmăriţi când fetiţa deschide gura şi începe să cânte

LiveBiz » Wow » Publicul era nerăbdător să asculte melodia „Oh Holy Night”: Dar urmăriţi când fetiţa deschide gura şi începe să cânte

Claire Ryann este o fetiţă cu totul specială! Micuţa locuieşte cu familia ei în Utah, SUA, fiind iubită nespus de părinţii ei care o încurajează să îşi urmeze pasiunea pentru muzică.

În vârstă de numai 4 ani, această micuţă a devenit o senzaţie pe internet după ce a cântat alături de tatăl ei într-un videoclip care s-a răspândit peste tot în lume. De atunci, am fost binecuvântaţi să auzim mai multe reprezentaţii din partea lui Claire Ryann, inclusiv melodia Silent Night interpretată în versiunea ei proprie.

Dar, evident, Claire nu conteneşte să ne surprindă cu talentul ei minunat. În acest videoclip, Claire interpretează un alt cântec îndrăgit de Crăciun, „Oh Holy Night” – şi rezultatul face deliciul tuturor.

Este o adevărată bucurie să o asculţi şi să o priveşti, şi nu doar pentru că reuşeşte să interpreteze sublim o melodie care poate pune probleme chiar şi artiştilor consacraţi.

Claire are curajul să cânte în faţa unei săli arhipline şi în ciuda vârstei sale, ea a reuşit să memoreze cu exactitate toate versurile acestui cântec înălţător… Într-adevăr, este o fetiţă cu totul specială!

Împărtăşiţi interpretarea minunată al lui Claire pentru a răspândi magia Crăciunului tuturor prietenilor voştri!