LiveBiz
Bărbatul găseşte un câine pierdut purtând o pijama: imediat se naşte o relaţie specială între cei doi

Bărbatul găseşte un câine pierdut purtând o pijama: imediat se naşte o relaţie specială între cei doi

LiveBiz » Animale » Bărbatul găseşte un câine pierdut purtând o pijama: imediat se naşte o relaţie specială între cei doi

Legătura care se stabileşte între un om şi un animal este mult mai mult decât o simplă coincidenţă, cum ar fi mersul la un adăpost şi alegerea exemplarului care ţi-a atras cel mai mult atenţia. Uneori soarta acţionează în felul său, la fel cum se întâmplă şi în cazul oamenilor care se întâlnesc din noroc pur, aflându-se în locul potrivit, la momentul potrivit. Iar ceea ce veţi citi în continuare este o poveste despre un câine pierdut care nu se aştepta nicio clipă să-şi găsească o nouă casă şi dragostea de care avea atâta nevoie.

imagine: Facebook / Kristofer Goldsmith

Într-o dimineaţă ca multe altele, Kristofer Goldsmith se deplasa cu maşina personală către serviciu, când a văzut ceva nedefinit traversând strada. Imediat s-a oprit, luminând cu farurile ceea ce se afla în faţa lui.

Creatura misterioasă era de fapt un căţeluş pierdut, dar extrem de curios, ce purta o pijama amuzantă făcută special pentru animalele de companie.

imagine: Facebook / Kristofer Goldsmith

Deşi bărbatul era un necunoscut, câinele a devenit imediat sociabil, poate pentru că era fericit că cineva s-a oprit să-l ajute. Odată ce Kristofer l-a urcat în maşină, căţeluşul nu a încetat să se lipească de el, copleşindu-l cu dulci îmbrăţişări de parcă ar fi suferit de o abstinenţă reală de mângâieri.

De pe zgarda pe care o avea la gât, Kristofer a descoperit că patrupedul se numea Frosting, precum şi codul său de vaccinare, care ar putea fi util în identificarea şi găsirea proprietarilor. Goldsmith a comunicat datele celei mai apropiate clinici veterinare, încrezător că în curând va apărea cineva care să revendice animalul.

imagine: Facebook / Kristofer Goldsmith

După câteva zile, a aflat oarecum mâhnit că nimeni nu a contactat centrul pentru a lua câinele înapoi, aşa că, având în vedere şi reacţia emoţională a căţeluşului, bărbatul a considerat că este mai bine să-l ducă acasă şi să-l adopte.

Acum, Kristofer şi Frosting au devenit inseparabili, într-atât de mult, încât soţia bărbatului, intervievată de presă locală, a spus că ar fi un şoc pentru domnul Goldsmith să se despartă de noul său prieten. Un final fericit, care demonstrează cum cele mai frumoase întâlniri nu pot fi planificate şi cum, uneori, aceste creaturi frumoase ajung în mod neaşteptat să-şi aleagă singuri omul căruia să-i fie fidel pe viaţă.

Ţi-a plăcut acest articol?