LiveBiz
Nimeni nu înţelegea oftatul medicului în timpul acestei naşteri de gemeni: Apoi toţi sunt martorii unei privelişti incredibile

Nimeni nu înţelegea oftatul medicului în timpul acestei naşteri de gemeni: Apoi toţi sunt martorii unei privelişti incredibile

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Nimeni nu înţelegea oftatul medicului în timpul acestei naşteri de gemeni: Apoi toţi sunt martorii unei privelişti incredibile

Atunci când Sarah Thistlethwaite, împreună cu soţul ei, Bill, au fost la medic pentru a treia ecografie, au primit o doză dublă de ştiri surprinzătoare. Ei au vrut să ştie care este sexul copilului, însă au fost uimiţi să afle atunci că de fapt vor avea gemeni.

Imaginile au arătat faptul ca Jillian nu poartă în pântece orice fel de gemeni, ci cei numiţi în termeni populari „mono-mono”. Dar ceea ce s-a întâmplat la câteva secunde după venirea lor pe lume, atât pentru părinţi, cât pentru personalul medical prezent, a fost un semn divin.

Citiţi mai jos întreaga poveste:

Când Sarah şi Bill Thistlethwaite au aflat că urmează să fie părinţi de gemeni, bucuria lor a atins cote maxime.

Curând însă, fericirea lor s-a amestecat cu o doză de îngrijorare atunci când medicii au descoperit că bebeluşii erau gemeni monoamniotici, ceea ce însemna că sarcina avea să fie una foarte riscantă pentru că fetuşii împărţeau acelaşi sac amniotic şi aceeaşi placentă.

Sarcinile cu gemeni monozigoţi sunt extrem de rare, înregistrându-se doar una la zece mii de naşteri. Dar, în ciuda faptului că Sarah a petrecut 57 de zile de repaus la pat înainte de a suferi operaţia de cezariană, gemenele tot au avut câteva mici probleme medicale.

Sarah Thistlethwaite / Facebook

Sarah şi Bill aveau deja un fiu, aşa că erau extrem de încântaţi că familia lor se va mări cu încă două fete. Doar cu câteva zile înainte de Ziua Mamei, momentul cel mare a sosit.

Gemenele aveau doar 33 de săptămâni când au venit pe lume, dar, la doar câteva secunde după aceea, sala de naşteri a spitalului a amuţit, singurul lucru care s-a mai putut auzi fiind oftatul medicului care o asista pe Sarah.

Sarah Thistlethwaite / Facebook

Nimănui nu-i venea să creadă că gemenele se ţineau de mânuţe.

Fotografia care le prezintă în această ipostază, la doar câteva clipe de la naştere, a avut un ecou răsunător în întreaga lume, impresionând şi emoţionând deopotrivă.

Things That Matter / Facebook

Jillian şi Jenna Thistlethwaite au venit pe lume fără complicaţii şi şi-au făcut intrarea într-un mod cu totul spectaculos.

„Inima mea s-a topit”, a declarat Sarah pentru publicaţia People.

„Chiar şi soţul meu avea ochii plini de lacrimi – de fapt, nu ştiu dacă a fost cineva în sala de naşteri care să nu lăcrimeze.”

Sarah Thistlethwaite / Facebook

Astăzi, sunt două fetiţe pline de viaţă care au început să-şi dezvolte propriile personalităţi. Jillian este îndrăzneaţă, în timp ce Jenna este ceva mai rezervată.

Cu toate acestea, un lucru nu s-a schimbat – gemenele identice încă mai obişnuiesc să se ţină de mâini, iar legătura lor este una foarte puternică.

Sarah, care îşi descrie fetele ca fiind „două boabe într-o păstaie” spune că dacă nu sunt împreună, inevitabil ele încep să plângă.

Sarah Thistlethwaite / Facebook

Distribuiţi acest articol prietenilor dvs. pe Facebook pentru a omagia mamele din întreaga lume!

Ţi-a plăcut acest articol?