LiveBiz
La un pas să moară de foame, acest câine este salvat în ultima clipă din mâinile unor nemernici fără suflet

La un pas să moară de foame, acest câine este salvat în ultima clipă din mâinile unor nemernici fără suflet

LiveBiz » Animale » La un pas să moară de foame, acest câine este salvat în ultima clipă din mâinile unor nemernici fără suflet

Unii oameni uită care sunt obligaţiile lor de bază atunci când decid să adopte un animal de companie.

Să-ţi hrăneşti patrupedul în mod corespunzător şi să te asiguri că este sănătos, fericit şi că îi oferi iubire şi recreere sunt doar câteva dintre lucrurile care nu ar trebui să-i lipsească niciunui animal de companie.

Cu toate acestea, unei familii din Pennsylvania nu i-a păsat de aceste lucruri, iar câinele lor, un Golden Retriever pe nume Bruno, acum luptă să supravieţuiască. Autorităţile au preluat cazul în care sunt responsabili un poliţist pe nume Jeffrey Levan şi soţia sa, Amber Levan.

Bruno ajunsese să cântărească doar 9 kilograme atunci când a fost salvat.

Bruno a fost găsit într-o stare deplorabilă. Coastele i se vedeau destul de pronunţat, avea mai multe răni la picioare, iar blana era deteriorată şi acoperită de murdărie. Mai mult de atât, mirosea foarte rău şi era foarte trist.

Autorităţile au obligat cuplul să-l predea pe Bruno voluntarilor de la One Dog a Time. Acolo animalul a fost supus unui consult medical amănunţit şi a fost diagnosticat cu malnutriţie şi deshidratare severă. Pe lângă unele boli de piele.

Bruno este în curs de însănătoşire.

Ca parte a recuperării, Bruno a fost trecut pe o dietă pentru a creşte în greutate încet şi constant. Există speranţe că acest câine îşi va putea găsi o familie minunată după ce va depăşi acest moment nefericit.

La rândul lor, Jeffrey Levan şi soţia sa, Amber Levan, se fac vinovaţi de gravă neglijare şi cruzime faţă de animale. Cuplul lucrează la Dauphin County Judicial Center şi, deşi mass-media a încercat să îi contacteze pentru a afla motivul maltratării bietului Bruno, totul a fost inutil.

Din păcate, nu este prima dată când un ofiţer de poliţie se face vinovat de neglijenţă. În noiembrie 2016, poliţistul Michael Long a fost arestat pentru că l-a abandonat pe PitBull-ul Cranberry, bolnav şi flămând, într-un sac de gunoi.

Amber şi Jeffrey Levan urmează să se prezinte în faţa judecătorului pentru a răspunde acuzaţiilor în cazul Bruno. În tot acest timp, bătrânul lor animal de companie se află pe drumul spre recuperare încă de la începutul lunii iunie, când a fost transferat în adăpost.

Aşa ar trebui să arate un Golden Retriever în condiţii normale, dar Bruno mai are mult până să-şi revină complet.

Toţi se aşteaptă ca Bruno să fie bine în câteva luni. Cei de la One Dog at a Time depun toate eforturile să-i găsească o casă potrivită, cu toate acestea, cazul său a devenit popular pe reţelele de socializare şi în mod cert există deja familii interesate să-i ofere dragostea şi atenţia pe care le merită.

 

Puteţi ajuta la prevenirea unor astfel de cazuri distribuind această poveste pe reţelele de socializare şi învăţându-i pe alţii cât de valoroase sunt dragostea şi prietenia unui animal de companie.

Ţi-a plăcut acest articol?