LiveBiz
Pisica străzii ce era imposibil de capturat îşi aduce puii la casa femeii care obişnuia să o hrănească

Pisica străzii ce era imposibil de capturat îşi aduce puii la casa femeii care obişnuia să o hrănească

LiveBiz » Animale » Pisica străzii ce era imposibil de capturat îşi aduce puii la casa femeii care obişnuia să o hrănească

O doamnă cu suflet mare din Los Angeles este cunoscută pentru ajutorul şi grijă pe cere le-o arată pisicilor din comunitatea unde locuieşte. Ea le asigura apă, mâncare şi colaborează cu organizaţia Alley Cat Rescue, oferindu-le sprijinul de care au nevoie pentru a supravieţui.

Una dintre pisicile locale a avut în mai multe rânduri pui de-a lungul anilor. Deşi voluntarii au depus toate eforturile pentru a salva vieţile pisoilor săi, mulţi dintre ei nu au supravieţuit din cauza condiţiilor vitrege de pe străzi.

La un oment dat însă, pisică pe care au încercat atât de mult să o ajute s-a mutat în casa de unde primise ajutor, luându-şi puii cu ea.

Au instalat mai multe capcane umanitare în zonă sperând să salveze pisica de pe străzi şi să o ducă la un veterinar. După câteva luni de încercări repetate, totul s-a dovedit a fi în zadar. Asta până într-o zi, când au avut parte de o surpriză neaşteptată.

Femeia cu suflet mare, care o ajutase de mai multe ori, s-a minunat să găsească pisica tocmai la uşa ei. Era acolo, la îndemână şi, poate cea mai frumoasă surpriză, nu era singură. Ea venise însoţită de toţi puii ei.

Cei cinci pisoi erau destul de mari şi gata să se descurce de unii singuri pe străzi.

Pisica a decis să vină la casa persoanei care a ajutat-o de-a lungul anilor pentru ca puii săi să nu moară de foame.

Cei de al Alley Cat Rescue au reuşit să captureze în siguranţă atât pe mama pisică, cât şi pe puii ei şi să-i mute într-o casă temporară. S-a descoperit caă mama îşi ţinuse ascunşi puii în primele patru săptămâni. Apoi i-a dus la femeia care avusese dintotdeauna grijă de ea. Acest lucru este o mare dovadă de recunoştinţă şi încredere.

Cea mai bună veste dintre toate este că aceasta e ultima serie de pisoi.

Acesta pisică nici că putea fi mai fericită cu decizia ei înţeleaptă. Nu numai că a găsit un loc sigur şi liniştit pentru ea, dar le-a oferit şi puilor săi căminul temporar ideal. Acum pisoii se obişnuiesc cu oamenii, primind cu bucurie toată afecţiunea.

Peste câteva săptămâni vor fi gata să-şi înceapă noua lor aventură: găsirea unei familii care să-i iubească şi-i să-i răsfeţe pentru totdeauna. Pisica mama a încetat alăptarea puilor, a fost sterilizată şi a primit un microcip, dar a beneficiat şi de îngrijirile medicale de care avea nevoie atât de mult.

Cea mai bună parte a poveştii este că pisica va rămâne alături de acea doamnă cu suflet mare la care a adus iniţal pisoii.

Distribuiţi acest articol tuturor iubitorilor de animale de pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?