LiveBiz
O gravidă se aşază lângă un tigru – Reacţia animalului când observă burtica femeii a devenit virală

O gravidă se aşază lângă un tigru – Reacţia animalului când observă burtica femeii a devenit virală

LiveBiz » Animale » O gravidă se aşază lângă un tigru – Reacţia animalului când observă burtica femeii a devenit virală

Animalele sunt mult mai inteligente decât cred mulţi dintre noi. Ele pot simţi lucrurile la fel ca oamenii. Inclusiv sarcina!

Brittany Smith-Osborne se afla la Zoo Potawatomi din South Bend, Indiana, însoţită de un grup de prietene când a aflat acest lucru chiar pe pielea ei.

În grupul său de prietene se afla o tânără pe nume Natasha, care avea 27 de săptămâni de sarcină. Toate erau curioase de ce tigrul părea să îi acorde atât de multă atenţie Natashei.

Fetele vociferau şi chicoteau, pe măsură ce Natasha s-a postat în faţa geamului de protecţie pentru a face o poză selfie cu tigrul.

Break Clips / YouTube

„Nu ştiu dacă să râd sau să fiu speriată”, a spus una dintre fetele care filmau întreaga scenă. „- E o nebunie.”

„- Vreau să-l mângâi”, spune alta.

Acela a fost momentul în care una dintre fete pare că se prinde de ce tigrul manifestă atâta curiozitate în legătură cu Natasha.

„- Crezi că ştie că eşti însărcinată?” – spune una dintre fete. „- Crezi că îţi dă atenţie pentru că porţi un prunc?”

Natasha a hotărât să afle dacă această ipoteză era adevărată, aşa că s-a ridicat la nivelul tigrului, lipindu-şi burta de geamul care dădea spre acesta.

Break Clips / YouTube

Gestul ei a spulberat orice îndoială. Tigrul chiar era interesat de burtica gravidei. Uriaşa felină s-a apropiat parcă pentru a adulmeca burtica femeii, apoi a început să se gudure de geam fix în locul unde stătea bebele.

Fetele au reuşit să demonstreze ce creatură remarcabilă este tigrul şi cât de ascuţite îi sunt simţurile.

„Ne-am dat seama că tigrul era foarte interesat de întâlnirea cu copilul”, a declarat Smith-Osborne, cea care a surprins întreaga întâlnire pe camera video a telefonului, pentru FOX 26.

Videoclipul a ajuns viral peste noapte, iar grădina zoologică a distribuit la rândul său filmarea pe pagina oficială de Facebook, adăugând: „Iată de ce există această grădină zoologică – pentru a ne ajuta să stabilim conexiuni cu natura”.

Break Clips / YouTube

„Sunt atât de încântată că am reuşit să surprind acel moment adorabil”, a spus Smith-Osborne.

Şi se pare că şi internauţii au fost de aceeaşi părere, deoarece videoclipul a fost distribuit de mai mult de 5 milioane de ori pe canalul Break Clips de pe YouTube.

Deşi unii utilizatori au susţinut că Natasha putea să ajungă o masă delicioasă pentru tigru dacă nu ar fi fost acolo geamul de protecţie, pe de altă parte restul au fost complet convinşi că animalul era interesat doar de întâlnirea cu copilul.

Vă invităm să vizionaţi videoclipul de mai jos şi să decideţi singuri!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?