LiveBiz
Povestea lui Lazăr, un câine abuzat care „s-a ridicat din nou” şi a început să meargă pe propriile picioare

Povestea lui Lazăr, un câine abuzat care „s-a ridicat din nou” şi a început să meargă pe propriile picioare

LiveBiz » Animale » Povestea lui Lazăr, un câine abuzat care „s-a ridicat din nou” şi a început să meargă pe propriile picioare

Următoarea poveste face parte din acele întâmplări cu animale pe care am vrea întotdeauna să vi le spunem. Cele care debutează cu o tragedie sau o situaţie dramatică, dar care apoi, pe parcurs, se transformă, iar la final totul se încheie minunat. De un astfel de final fericit a avut parte şi Lazăr, un câine adorabil şi prietenos care a fost găsit bolnav şi abandonat într-un parc din apropierea oraşului Catania. Salvat de asociaţia de protecţie a animalelor L’Oasi del Randagio, câinele nu-şi putea mişca niciunul dintre membre.

Imagine: L’Oasi del Randagio / Facebook

Asociaţia a făcut totul pentru a-l ajuta pe Lazăr (aşa cum a fost numit bietul câine), dorind să-i ofere cel puţin o viaţă demnă; datorită îngrijirilor veterinare care s-au prelungit pe parcursul mai multor ani şi mâinilor de aur ale unui meşter local care i-a construit un cărucior special, Lazăr a putut din nou să meargă!

Imagine: L’Oasi del Randagio / Facebook

O adevărată renaştere pentru câinele abuzat care a jubilat în vara anului 2019 odată cu prima baie în mare, când Lazăr a putut să păşească cu mult calm, să se bucure de răcoarea plajei şi să trăiască un moment de fericire lipsit de griji după atâta suferinţă şi episoade în care risca să fie lipsit de bucuria vieţii şi de afecţiunea oamenilor care îl iubesc.

Imagine: L’Oasi del Randagio / Facebook

Prin urmare, trebuie să mulţumim din suflet tuturor asociaţiilor, precum L’Oasi del Randagio, care depun eforturi în fiecare zi pentru a oferi o viaţă demnă acelor prieteni cu patru picioare care sunt mai nevoiaşi şi mai puţin norocoşi decât alţii. Chiar merită!

Ţi-a plăcut acest articol?