LiveBiz
Pisica plânge cu lacrimi amare în fiecare seară în faţa fotografiei proprietarei sale decedate

Pisica plânge cu lacrimi amare în fiecare seară în faţa fotografiei proprietarei sale decedate

LiveBiz » Animale » Pisica plânge cu lacrimi amare în fiecare seară în faţa fotografiei proprietarei sale decedate

S-a vorbit mult timp de loialitatea pe care câinii o stabilesc cu stăpânii lor. Chiar şi atunci când sunt neglijenţi sau abuzivi, cei blănoşi par întotdeauna recunoscători pentru firimiturile de atenţie pe care le primesc şi sunt dispuşi să facă orice pentru acestea. Dar se pare că nu doar câinii au acest spirit de loialitate, în Thailanda există un pisoi a cărui fidelitate a impresionat o lume întreagă.

Un episod tragic din viaţa lui a arătat în mod clar proprietarului din ce este formată inima pisicii.

Prin intermediul Facebook, utilizatorul Rong Servic (care se pare că şi-a pierdut recent soţia) a dezvăluit ce se întâmplă în casa lui de câteva săptămâni. Un episod care îl are în prim plan pe iubitul său pisoi portocaliu.

Animalul de companie era obişnuit ca fosta sa stăpâna să-l ducă la culcare în fiecare seară şi să-l mângâie înainte de a cădea în braţele lui Moş Ene. Acest ritual tandru este exact ceea ce fac mamele cu copiii lor, aşa că nu este de mirare că pisica îi simte absenţa.

Pentru Rong, este clar că animalul simte lipsa şi chiar mai mult, că îi este dor de ea şi ştie că nu se va mai întoarce. De aceea a dezvoltat un ritual uimitor care a frânt inimile tuturor celor care cunosc povestea.

În fiecare seară, acest pisoi portocaliu intră în sufragerie unde se afla o fotografie a fostei sale proprietare. Se pare că este rândul pisicii acum să spună noapte bună femeii.

Scena este extrem de grăitoare pentru oricine.

Surprins şi cu inima sfâşiată de durere, Rong a decis să fotografieze unul dintre nenumăratele gesturi ale pisicii sale portocalii în faţa portretului şi să îl împărtăşească pe Facebook.

„Pisicii mele îi place să se privească fotografiile mamei sale, dar petrece câteva ore pe zi în faţa uneia dintre ele”, este mesajul ce însoţeşte postarea.

Mama felinei a murit de curând din cauza unei boli congenitale şi pisica nu este singura care este afectată de absenţa femeii… „Într-o zi se vor întâlni şi vor fi împreună pentru totdeauna”, a scris bărbatul.

Mama pisicii nu va mai putea reveni şi, cu siguranţă, animalul de companie credincios va repeta acest ritual în fiecare seară, sperând, prin urmare, că într-o zi va primi răsfăţul pe care i l-a oferea femeia. Mai poate exista un alt exemplu de iubire necondiţionată?

Dragostea şi loialitatea pe care felinele le au pentru proprietarii lor depăşesc uneori orice aşteptare.

Ţi-a plăcut acest articol?