LiveBiz
Vecinii observă un câine hoinărind haotic pe străzi, apoi îşi dau seama că are nevoie disperată de ajutor

Vecinii observă un câine hoinărind haotic pe străzi, apoi îşi dau seama că are nevoie disperată de ajutor

LiveBiz » Animale » Vecinii observă un câine hoinărind haotic pe străzi, apoi îşi dau seama că are nevoie disperată de ajutor

Jughead, un câine fără stăpân, se confrunta cu o problemă serioasă, iar fără ajutor nu ar fi avut nicio şansă să supravieţuiască.

Câinele vagabond a fost văzut în repetate rânduri hoinărind haotic pe străzile din nordul oraşului Tulsa, Oklahoma, până când cineva a făcut o poză cu el şi a publicat-o pe pagina de socializare a organizaţiei „Oklahoma Alliance For Animals”.

Motivul pentru care Jughead era atât de speriat s-a dovedit a fi un recipient din plastic ataşat pe cap.

La un moment dat, cel mai probabil, a încercat să mănânce sau să bea ceva din acel recipient – şi astfel capul i-a rămas prins.

Din păcate, câinele nu a putut să se hrănească mai multe zile, iar oamenii şi-a dat seama că nu aveau timp de pierdut.

Deşi avea nevoie de ajutor de urgenţă, voluntarii au îndemnat cetăţenii să stea departe de el pentru ca salvatorii profesionişti să poată interveni. Nu a durat mult şi Jughead a fost capturat, înainte de a fi prea târziu.

El a fost dus la o clinică veterinară şi tratat pentru răni. Era grav deshidratat şi a fost trecut pe perfuzii pentru a-l ajuta să se recupereze, rămânând în grija unuia dintre voluntarii de la adăpost.

Este o bucurie imensă să ştim că acest frumos exemplar nu mai suferă, dar mai ales că nu va mai dura mult până când se va însănătoşi complet şi va fi pregătit pentru a fi adoptat de o familie iubitoare.

Felicitări salvatorilor şi oamenilor pentru tot efortul depus în salvarea acestei creaturi frumoase.

Distribuiţi această acţiune de salvare cu prietenii şi familia.

Ţi-a plăcut acest articol?