LiveBiz
Căţeluşa gestantă care a fost furată din sânul familiei este returnată bolnavă, deprimată şi fără puii ei

Căţeluşa gestantă care a fost furată din sânul familiei este returnată bolnavă, deprimată şi fără puii ei

LiveBiz » Animale » Căţeluşa gestantă care a fost furată din sânul familiei este returnată bolnavă, deprimată şi fără puii ei

Hoţii au pătruns în casa familiei şi au luat-o luat pe Pippa, o căţeluşă Cavalier King Charles Spaniel, în vârstă de 3 ani. Acest incident nefericit a lăsat familia căţeluşei devastată.

Căţeluşa era gestantă şi urma să aducă pe lume patru pui. Aşadar, familia a bănuit iniţial că acest act lipsit de scrupule a fost motivat financiar. Totul indica faptul că răufăcătorii au luat-o pentru a-i vinde puii pentru aproximativ 4.000 de dolari.

Sfâşiată de durere, familia a oferit o recompensă de 1.900 de dolari pentru oricine o aduce în siguranţă pe Pippa acasă. Din fericire, o săptămână mai târziu, familia Joyce a primit un mesaj de la unul dintre hoţi, spunând că vor să o înapoieze.

Familia a aranjat totul pentru a o primi împreună cu puii ei. Dar Pippa a rămas la uşă, într-o stare de sănătate deplorabilă şi fără puii ei.

Era clar că devenise mamă în timp ce a fost răpită, iar hoţii au păstrat puii ca să îi vândă.

„Suntem fericiţi că o avem pe Pippa înapoi, dar rămânem îngrijoraţi de sănătatea ei şi de trauma prin care trece. Nu ştim cum o va afecta acest lucru; este cu adevărat de neconceput şi dezgustător ceea ce au făcut aceşti indivizi. Biata Pippa este deprimată fără căţeluşii ei alături” – a spus Margaret Joyce, proprietara căţeluşei.

Margaret mai crede că motivul pentru care cei responsabili pentru jaf au returnat-o pe Pipa a fost fiindcă s-au speriat de atenţia acordată de presă şi de opinia publică locală cazului.

„Este de o tristeţe de neconceput. Dacă persoana care deţine puii vede această postare, o rugam să ni-i returneze sau să-i lase la un centru veterinar pentru a-i putea reuni cu mama lor. Pot muri dacă nu primesc îngrijire maternă.” – a mai adăugat Margaret.

Când Pippa a fost înapoiată familiei sale, veterinarul i-a făcut o transfuzie de sânge şi odată ajunsă acasă, aceasta a început procesul de recuperare sub îngrijirea şi atenţia familiei, dar, din păcate, fără puii ei alături.

Între timp, poliţiştii locali investighează cazul acestui furt şi caută indicii pentru a identifica indivizii care au despărţit-o fără milă pe acestă căţeluşa de familia sa şi apoi au separat o mamă de puii ei nou-născuţi.

O poveste care trage un semnal de alarmă şi crește gradul de conștientizare cu privire la vânzarea clandestină a prietenilor noştri cu patru picioare, mai ales că în spatele acestui act există întotdeauna unul sau mai multe animale care suferă.

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate