LiveBiz
Femeia e victima un grav accident de maşină şi îşi pierde cunoştinţa: câinele vagabond reuşeşte să o salveze la timp

Femeia e victima un grav accident de maşină şi îşi pierde cunoştinţa: câinele vagabond reuşeşte să o salveze la timp

LiveBiz » Animale » Femeia e victima un grav accident de maşină şi îşi pierde cunoştinţa: câinele vagabond reuşeşte să o salveze la timp

În multe dintre întâmplările pe care le auzim, se pare că animalele pot percepe lucruri pe care noi, oamenii, nu suntem capabili să le înţelegem pe deplin: sentimente şi emoţii care uneori chiar pot salva viaţa unei persoane. Un câine este cu adevărat cel mai bun prieten al omului, iar Shannon Lorio, o femeie salvată de un patruped vagabond, o ştie cel mai bine. Femeia a fost implicată într-un grav accident în timp ce se deplasa cu maşina personală şi fără intervenţia rapidă a unui Ciobănesc German care rătăcea pe lângă şanţul în care s-a oprit vehiculul avariat, cu siguranţă nu ar fi reuşit să se salveze de una singură.

Imagine: Youtube / Carlos Aguilar

Shannon Lorio tocmai avusese o ceartă aprinsă cu soţul ei când a decis să iasă pentru o plimbare cu maşina să se liniştească. Femeia nu anticipase că, aflându-se pe un drum mai puţin circulat, vehiculul ei se va opri brusc. Din păcate, Shannon a pierdut controlul volanului şi a părăsit carosabilul; a ajuns într-un şanţ după ce a fost proiectată prin parbrizul maşinii. Este de la sine înţeles că accidentul a fost destul de grav şi femeia şi-a pierdut cunoştinţa. Dar dintr-o dată a simţit o respiraţie caldă şi constantă lângă faţa ei: un câine fără stăpân se apropiase de ea şi, dată fiind situaţia, a început să o tragă pe femeie spre marginea drumului.

Apucând-o cu toată puterea lui de jachetă, Ciobănescul German a reuşit să o facă pe femeie să îşi revină, iar ea a putut să se sprijine de el pentru a se ridica puţin şi a opri prima maşină care se apropia.

Imagine: Youtube / Carlos Aguilar

Din fericire, Shannon a găsit imediat un bun samaritean gata să-i ofere ajutorul; şoferul a chemat imediat o ambulanţă şi pe soţul femeii. La spital, s-a dovedit că Shannon avea o hemoragie intracraniană şi ar fi murit dacă medicii nu ar fi intervenit la timp. Dar poate cel mai important lucru este că femeia nu ar fi putut ajunge niciodată să fie salvată la timp fără Ciobănescul German vagabond, care a fost numit „Hero” în memoria faptei sale eroice.

Din păcate, din cauza problemelor sale în mariaj, Shannon nu a putut să-l păstreze pe Hero la ea acasă, dar din fericire, câinele curajos a fost adoptat de un voluntar dintr-un adăpost şi totodată dresor de câini. Pe scurt, o poveste cu final fericit pentru toată lumea!

Ţi-a plăcut acest articol?