LiveBiz
Tatăl adoarme cu băieţelul nou-născut în braţe – două ore mai târziu se trezeşte şi-l găseşte rigid

Tatăl adoarme cu băieţelul nou-născut în braţe – două ore mai târziu se trezeşte şi-l găseşte rigid

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Tatăl adoarme cu băieţelul nou-născut în braţe – două ore mai târziu se trezeşte şi-l găseşte rigid

Oricine a avut vreodată un copil mic vă poate spune cât de magice sunt primele câteva săptămâni de viaţă. A fi părinte este, la urma urmei, una dintre cele mai mari provocări ale vieţii.

Este şi cazul lui David Hulley, în vârstă de 25 de ani, din Stockport, Anglia, care a devenit tată pentru a doua oară în urmă cu câteva săptămâni.

Într-o zi, însă, el a adormit pe canapea cu copilul nou-născut în braţe. Două ore mai târziu, când s-a trezit, avea să descopere ceva îngrozitor…

Cavendish News

Când David a adormit ţinându-l în braţe pe Karson Winter-Hulley în vârstă de patru săptămâni, a crezut că copilul este în deplină siguranţă. Într-un interviu acordat publicaţiei The Sun, tatăl a declarat „Mi s-a părut că s-a liniştit şi că vrea să aţipească. Îl mângâiam în timp ce biberonul îl încălzea, îl admiram şi eram fascinat de el”.

„A adormit, iar eu m-am aşezat cu el pe canapea. Nu m-am întins, ci doar mă sprijineam de spătarul canapelei, iar el era la mine în braţe. Apoi am aţipit.”

Momentul când şi-a dat seama

Două ore mai târziu, David s-a trezit pe canapea, cu copilul încă în braţe. El şi-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă deoarece Karson nu mai mişca. În ciuda tuturor eforturilor lui David, băiatul nu a reacţionat.

David a intrat imediat în panică.

„Am fugit la etaj şi i-am spus lui Beverly că am impresia că ceva nu este în regulă cu el. Beverly a încercat să-i sărute guriţa, dar nu a simţit nimic. Am chemat imediat o ambulanţă şi paramedicii au încercat să-l resusciteze”.

Cuplul a plecat imediat la spital în încercarea de a-şi salva copilul. Totuşi, totul s-a dovedit zadarnic; copilul în vârstă de patru săptămâni era deja mort.

Mesajul doctorilor

Doctorii, din păcate, nu l-au putut ajuta. Karson a suferit de Sindromul morţii subite la bebeluşi şi nimeni nu ştia de ce. În conformitate cu Ghidul de îngrijire a nou-născutului, sindromul morţii subite la sugari (SMSS) este o condiţie medicală controversată, care apare brusc şi căreia medicii nu reuşesc să-i depisteze cauzele exacte.

Acest lucru este întărit de mărturia lui David, care confirmă că micuţul Karson nu a prezentat niciun semn de îngrijorare în noaptea în care a murit.

Medicul anatomo-patolog Melanie Newbold a declarat: „Era un copil destul de mic pentru vârsta lui. Nu avea nicio leziune sau vreun semn exterior şi era perfect normal. El a prezentat semne de răceală comună, dar era bine atunci când a murit.”

Gândurile noastre bune merg către familia greu încercată. Odihneşte-te în pace, micuţule Karson.

Cavendish News

Împărtăşiţi acest articol pentru ca toţi părinţii să fie informaţi!