LiveBiz
Pisica loială cu inima frântă refuză să-şi lase singură bunica ajunsă la capătul vieţii

Pisica loială cu inima frântă refuză să-şi lase singură bunica ajunsă la capătul vieţii

LiveBiz » Animale » Pisica loială cu inima frântă refuză să-şi lase singură bunica ajunsă la capătul vieţii

De cele mai multe ori auzim poveşti despre câini şi despre faptul că sunt cei mai buni prieten al omului. Cu toate acestea, nu trebuie să ignorăm pisicile, care la rândul lor pot stabili legături speciale cu oamenii şi pot fi un mare confort pentru cei dragi.

Când Trooper, o frumoasă pisică alb-negru, a fost salvată de o familie, ea avea doar două săptămâni, dar curând a fost clar pentru oricine de cine se ataşase cel mai mult această felină adorabilă.

Pe măsură ce Trooper a crescut, s-a apropiat şi mai mult de bunica Sarah Whaley, în vârstă de 96 de ani.

imagine: Alexis Hackney/The Dodo

„Bunica mea a locuit cu noi timp de 18 ani”, a spus Alex. „Ea s-a mutat aici să aibă grijă de mine şi de surorile mele când eram mici şi nu a mai plecat. Ea a fost cu siguranţă o parte importantă a gospodăriei noastre.”

Din păcate, bunica Whaley s-a îmbolnăvit şi a început să-şi petreacă majoritatea zilelor în pat, dar nu singură, ci în compania pisicii Trooper care o adoră.

Bunica Whaley a hrănit-o pe Trooper cu biberonul când era mică şi i-a oferit toată dragostea, dar adevărata lor legătură nu s-a evidenţiat niciodată mai mult decât în această perioadă deosebit de dificilă pentru întreaga familie.

imagine: Alexis Hackney/The Dodo

Trooper o vizita în fiecare zi, dormea ​​pe patul ei şi chiar îi aducea cadouri, cum ar fi şosetele pe care le găsea prin casă. Cu cât bunica se simţea mai rău, cu atât pisica îi aducea mai multe cadouri.

„Puteai să te uiţi în ochii ei şi să juri că ştie ce se întâmplă şi că este foarte supărată din cauza asta”, a adăugat Alexis.

Trooper a venit chiar în ajutorul ei când Whaley a avut un atac de panică şi a rămas lângă aceasta până s-a liniştit.

imagine: Alexis Hackney/The Dodo

Când a sosit momentul sfâşietor şi bunica Whaley a închis ochii pentru totdeauna, pisica ei iubită era de neconsolat, ba chiar a încetat să mănânce şi se plimba prin casă plângând.

Din fericire, Trooper se descurcă mai bine acum, dar încă lasă cadouri pe podea lângă patul în care stătea cândva iubita ei bunică Whaley.

Este posibil ca pisicile să nu arate acest lucru, dar ne iubesc şi stabilesc legături greu de destrămat.

Vă rugăm să împărtăşiţi cu toţi iubitorii de pisici pe care îi cunoaşteţi; toţi avem nevoie de puţin confort în aceste momente dificile.

Ţi-a plăcut acest articol?