LiveBiz
„Aşteptaţi-mă aici”: au fost ultimele cuvinte ale unei femei care şi-a abandonat fiicele pe stradă

„Aşteptaţi-mă aici”: au fost ultimele cuvinte ale unei femei care şi-a abandonat fiicele pe stradă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » „Aşteptaţi-mă aici”: au fost ultimele cuvinte ale unei femei care şi-a abandonat fiicele pe stradă

Două fete singure, fără mamă, fără scutece şi cu un singur biberon ca unică sursă de hrană; aşa au fost găsite micile protagoniste ale acestui coşmar, care s-a petrecut în Atlixco, provincia mexicană Puebla.

Mama, conform reconstiturii poliţiei, şi-a abandonat cele două fiice pe un drum, spunându-le: „Aşteptaţi-mă aici”. Nu s-a mai întors niciodată să le ia.

El Sol de Puebla

Cei care le-au găsit pe cele două fete singure au fost vecinii şi trecătorii, care nu au ezitat să sune la poliţia locală pentru a face lumină asupra incidentului. Mama le-a lăsat pe cele două fete într-o stare igienică îngrijorătoare: fără scutece, aveau doar un biberon şi numele lor scrise cu un pix pe braţe: Melissa şi Lupita.

Din puţinele cuvinte rostite de cele două fete, poliţia locală a identificat că numele mamei ar fi Camila şi că în momentul abandonului purta un pulover negru, detaliu confirmat şi de trecători. Poliţia locală a avut imediat grijă de Melissa şi Lupita, oferindu-le o baie fierbinte, haine curate, scutece şi nu în ultimul rând câte o prăjitură pentru fiecare dintre ele.

Mama îşi va pierde cu siguranţă custodia fetelor, dar acum se aşteaptă ca poliţia Atlixco să încheie investigaţiile în acest caz grav de abandon şi să găsească femeia al cărei motiv este încă necunoscut.