LiveBiz
Câinele aruncă mingea peste gard în fiecare zi, doar pentru ca cineva să se oprească şi să se joace cu el

Câinele aruncă mingea peste gard în fiecare zi, doar pentru ca cineva să se oprească şi să se joace cu el

LiveBiz » Animale » Câinele aruncă mingea peste gard în fiecare zi, doar pentru ca cineva să se oprească şi să se joace cu el

Riley a fost adoptat dintr-un adăpost din Big Bear, California, la vârsta de numai 10 săptămâni. Noua lui proprietară căuta un Golden Retriever, după ce şi-a pierdut celălalt câine şi a fost încântată când Riley s-a alăturat familiei.

Încă de la început, Riley s-a dovedit a fi un câine adorabil, iubind să îşi facă prieteni în fiecare persoană nouă pe care a întâlnit-o. Cu toate acestea, proprietara lui nu avea nicio idee că patrupedul familiei va ajunge în scurt timp celebru în întreaga lume.

The Dodo

Deoarece Riley este un câine sociabil şi prietenos, îi place să-şi ridice labele pe zidul care înconjoară casa familiei sale, pentru a admira cartierul.

The Dodo

„Au fost ca paparazzi”, a spus Wendy Walden, proprietara lui Riley. „Oamenii şi-au oprit autoturismele şi au ieşit pentru a filma şi a face poze.”

The Dodo

Nu numai că oamenii iubesc să facă poze selfie cu Riley în timp ce trec prin faţa casei, dar le place să se apropie de el şi să îl salute.

The Dodo
The Dodo

Pentru Riley, absolut nimeni nu este un străin. „El le oferă tuturor câte o îmbrăţişare şi atunci când persoana respectivă încercă să plece, el îşi pune piciorul peste umărul lui şi nu îl lasă”, mărturiseşte Walden.

The Dodo

Dacă Riley vede pe cineva care se apropie, el îşi aruncă mingea peste gard pentru a încuraja oamenii să vină şi să se joace cu el.

The Dodo

Riley este o celebritate locală

John Berchtold, care a postat recent un videoclip cu Riley pe Twitter, tocmai vizita nişte prieteni din cartier, când l-a văzut pe Riley agăţat de gard. Omul s-a îndrăgostit imediat de câinele adorabil, care căuta atenţie.

„L-am văzut pe Riley de peste stradă şi, evident, am fost uimit de frumuseţea priveliştii”, a spus Berchtold. „El a aruncat mingea peste gard, iar eu am oprit filmarea pentru că a trebuit să-i returnez mingea”.

The Dodo

Riley este cel mai prietenos câine din cartier

Stăpânii lui Riley sunt nespus de încântaţi, deoarece toţi cei care l-au cunoscut au ajuns să îl iubească la fel de mult ca şi ei. Golden Retrieverul este un câine incredibil de prietenos care adoră să ofere îmbrăţişări şi se sprijină de gard pentru a aduce puţină bucurie în viaţa fiecărei persoane care trece prin zonă.

Distribuiţi această poveste incredibilă tuturor prietenilor şi familiei!