LiveBiz
Mama îl vede pe omul de la salubritate apropiindu-se de fiul ei de 5 ani – priveşte mai atentă şi îşi dă seama ce se întâmplă

Mama îl vede pe omul de la salubritate apropiindu-se de fiul ei de 5 ani – priveşte mai atentă şi îşi dă seama ce se întâmplă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama îl vede pe omul de la salubritate apropiindu-se de fiul ei de 5 ani – priveşte mai atentă şi îşi dă seama ce se întâmplă

Părea o dimineaţă de Luni ca oricare alta, când Daniel Mulligan, în vârstă de 5 ani, a ieşit din casă.

Copilul a văzut un camion de gunoi care mergea de-a lungul drumului şi care apoi s-a oprit chiar în faţa casei sale.

Când mama lui Daniel l-a văzut pe omul de la salubritate îndreptându-se către fiul său, şi-a dat seama ce urma să se întâmple…

În vârstă de 5 ani, Daniel Mulligan din Ojai, California, SUA, are o pasiune deosebită, dacă nu chiar puţin ciudată.

El adoră camioanele de gunoi şi priveşte mereu cum gunoiul menajer este colectat din faţa casei unde locuieşte alături de părinţii săi.

Image Source: Youtube / AutismSpeaks

Daniel urmăreşte cu mare entuziasm cum angajaţii de la salubritate îşi fac treaba. În fiecare săptămână, ei vin să colecteze gunoiul în camionul lor şi de fiecare dată Daniel găseşte acest lucru la fel de interesant.

Mai exact, copilul îndrăgeşte întregul proces de colectare. Potrivit spuselor mamei sale, Robin Newberger, colectarea gunoiului este ca o „simfonie” pentru el.

Image Source: Youtube / AutismSpeaks

Dar o anumită zi de Luni s-a dovedit a fi diferită pentru Daniel. A început când angajatul de la salubritate, pe numele său Manuel Sanchez, a parcat camionul chiar în faţa casei băiatului.

De-a lungul timpului, Daniel şi Manuel au stabilit o legătură specială. De fiecare dată când trece prin faţa casei lui Daniel, bărbatul coboară geamul şi îi oferă băieţelului un zâmbet.

Image Source: Youtube / AutismSpeaks

Această zi de Luni era una diferită, deşi Daniel nu a ştiut asta atunci când a ieşit să se întâlnească cu Manuel, aşa cum face de obicei.

Habar nu avea că Manuel îi pregătise ceva cu totul special.

Image Source: Youtube / AutismSpeaks

Când Manuel a oprit camionul în faţa casei, a întrebat-o pe mama băiatului dacă ar putea să-i ofere lui Daniel un cadou. Apoi a coborât din camion şi i-a dat lui Daniel o pungă mare. În interior era o maşină de jucărie. Mai precis, un camion de gunoi în miniatură.

Manuel aflase că Daniel a avut o asemenea jucărie, dar că i se stricase. Cu gestul său minunat, Manuel i-a oferit lui Daniel posibilitatea de a continua să joace cu jucăria sa preferată.

Image Source: Youtube / AutismSpeaks

Manuel a cumpărat camionul de jucărie cu bani din propriul buzunar. După ce compania unde lucrează a aflat de gestul său, şeful lui Manuel a decis să-i ofere acestuia un cupon cadou pentru o masă la restaurant, drept mulţumire pentru actul său de altruism. Manuel este un om minunat şi un adevărat erou în ochii acestui copil!

Manuel merită toate laudele pentru gestul său bun. Distribuiţi dacă sunteţi de acord!

Ţi-a plăcut acest articol?