LiveBiz
Şase fraţi au fost hărţuiţi ani de zile din cauza părului lung: l-au lăsat să crească pentru a-l dona în scop caritabil

Şase fraţi au fost hărţuiţi ani de zile din cauza părului lung: l-au lăsat să crească pentru a-l dona în scop caritabil

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Şase fraţi au fost hărţuiţi ani de zile din cauza părului lung: l-au lăsat să crească pentru a-l dona în scop caritabil

De-a lungul vieţii trebuie să te confrunţi cu o mie de dificultăţi care, desigur, variază în funcţie de vârstă şi de situaţie. Când eşti copil şi începi să frecventezi şcoala elementară, începi să cunoşti, pentru prima dată, numeroasele nedreptăţi ale lumii. La şcoală, adesea, trebuie să ne confruntăm cu fenomenul agresiunii, care este din ce în ce mai răspândit şi persistent în anumite grupe de vârstă şi medii.

Phoebe Kannisto este mama a şapte copii, iar şase dintre ei au vârsta suficientă pentru a îndeplini o misiune deosebită: aceea de a-şi lăsa părul să crească şi apoi să-l doneze unei asociaţii care produce peruci pentru toţi acei copii care, din motive de sănătate, au probleme cu regenerarea părului. Un gest frumos şi generos, care le-a cauzat multe probleme tinerilor „donatori de păr”, mai ales la şcoală, unde au fost luaţi în râs pentru aspectul lor.

Imagine: Facebook / Phoebe Kannisto

Cei șase mici „donatori de păr” au fost încântați de rezultat după ani de așteptare pentru că toți și-au oferit frumoasa podoabă capilară unei cauze nobile. Mama Phoebe a fost tare mândră de copiii ei, de gestul lor și de modul în care au gestionat situația emoțională la școală. Imaginați-vă că aveți 8 sau 6 ani și sunteți tachinat din pricina părului.

Imagine: Facebook / Phoebe Kannisto

Cel mai mare, Andre, are 10 ani, gemenii identici, Silas şi Emerson, au 8 ani, în timp ce Herbie, Reed şi Dexter au 5. Mezina familiei, Marah Taylor, avea doar 2 ani în acel moment şi părul ei era încă prea scurt pentru a lua parte la minunata iniţiativă.

Cea mai grea parte a nu a fost cu siguranţă tunsul mult aşteptat, ci întregul proces de creştere. Copiii au fost „hărţuiţi” de mai multe ori de către colegii lor care, probabil, i-au tachinat pentru că arătau ca nişte fetiţe. Mama celor şase fraţi a spus că, în ciuda tuturor greutăţilor, copiii ei „au rezistat cu stoicism” oboselii psihice de a le face faţă colegilor de şcoală.

Imagine: Facebook / Phoebe Kannisto

Angajatele de la salonul în care s-au tuns au făcut toată treaba gratuit şi rezultatul a fost exact aşa cum îşi imaginaseră. Mama Phoebe, care este implicată personal în această iniţiativă, a spus că toţi copiii ei intenţionează deja să-şi lase din nou părul să crească pentru următoarea donaţie.

Un rând de aplauze pentru această frumoasă familie!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate