LiveBiz
După ce i-a fost furat câinele, proprietarul disperat oferă maşina personală oricui i-l găseşte

După ce i-a fost furat câinele, proprietarul disperat oferă maşina personală oricui i-l găseşte

LiveBiz » Animale » După ce i-a fost furat câinele, proprietarul disperat oferă maşina personală oricui i-l găseşte

„Câinele meu este pur şi simplu nepreţuit pentru mine, nu ştiu cum aş putea să mai trăiesc fără Falucho” – mărturiseşte tânărul, care şi-a oferit maşina personală, singurul bun pe care îl are, oricui va fi capabil să îi găsească animalul mult iubit.

„Falucho este un câine foarte iubit, nu ar fi putut să scape de acasă şi să fugă.” – povesteşte tânărul.

Pierderea sau furtul animalului nostru de companie poate fi un episod cu adevărat stresant şi devastator pentru cei care au dezvoltat o relaţie care, aşa cum am spus şi cu alte ocazii, este veriga esenţială a iubirii, loialităţii, compasiunii şi încrederii.

Doar cei care au un animal de companie ştiu că doar privindu-şi câinele, pisica, sau orice alt animal, cu afecţiune, se stabileşte o legătură minunată pentru toată viaţa.

Pentru Carlos Quiroga, un tânăr din oraşul argentinian Hilario Ascasubi, câinele său, Falucho, este cea mai importantă fiinţă din viaţa lui.

Animalul în vârstă de şase ani a fost un cadou de la tatăl său, care i l-a oferit chiar înainte să moară. Pe atunci puiul avea puţin peste o lună.

De atunci, Carlos şi-a împărtăşit bucuriile şi tristeţile cu Falucho, făcându-şi singurătatea mai suportabilă după moartea tatălui său, ceea ce i-a transformat într-un duo inseparabil.

Au trăit, au dormit, au mâncat, s-au jucat şi au mers în drumeţii împreună. Nu exista moment al zilei în care să nu ştie unul de celălalt.

Pe zi ce trecea, prietenia dintre cei doi s-a legat şi mai mult, devenind mai puternică şi devenind, de fapt, un exemplu de dragoste şi loialitate pentru toţi cei care i-au cunoscut.

Prietenia lor părea ceva desprins dintr-un basm.

Doar că moartea tatălui său a lăsat un gol imens în sufletul acestui tânăr care, în ciuda sprijinului familiei şi prietenilor săi, mai presus de toate, a fost salvat din abisul depresiei de iubirea şi dedicarea lui Falucho.

Cu toate acestea, frumoasa poveste de prietenie dintre cei doi are două feţe şi una dintre ele este întunecată.

Într-o zi fatidică, Carlos a ajuns acasă ca de obicei şi a descoperit cu groază că Falucho lipseşte cu desăvârşire.

Nu-i venea să creadă că cel mai bun prieten al lui dispăruse fără urmă.

Disperat, Carlos şi-a căutat animalul de companie în toate locurile în care s-ar fi putut ascunde, a cutreierat cartierul în lung şi-n lat, ba chiar şi oraşul mergând pe străzile pe unde obişnuiau să se plimbe împreună, dar fără rezultate pozitive.

„Nu ştiu cum aş putea să mai trăiesc fără Falucho. El este totul pentru mine”, s-a plâns tânărul.

Toate căutările păreau zadarnice. Prin urmare, Carlos a luat decizia extremă de a oferi propriul vehicul, pe care l-a obţinut cu multe sacrificii, oricui ar putea să-i ofere o informaţie care să-l conducă la găsirea patrupedului.

„Ofer această maşină, care este singurul bun pe care îl am, dacă îmi puteţi spune unde se află câinele meu. A fost furat din curtea casei. De ce a fost nevoie de asta? Care a fost ​​scopul? M-au distrus în urma acestui gest” – a scris Carlos, extrem de frustrat, pe Facebook.

Deşi nu este sigur dacă strategia lui va funcţiona, Carlos nu şi-a pierdut speranţa de a-l revedea pe Falucho şi va continua să facă tot ce-i stă în puteri pentru a-şi recupera prietenul cu patru picioare.

Ştim că bunurile materiale pot fi întotdeauna înlocuite. Nu şi dragostea, afecţiunea şi chiar loialitatea care se stabilesc între o persoană şi animalul său de companie!

Ţi-a plăcut acest articol?