LiveBiz
Câinele maltratat este salvat din mâinile unui dependent de droguri – Medicii înmărmuresc când îi văd lacrimile

Câinele maltratat este salvat din mâinile unui dependent de droguri – Medicii înmărmuresc când îi văd lacrimile

LiveBiz » Animale » Câinele maltratat este salvat din mâinile unui dependent de droguri – Medicii înmărmuresc când îi văd lacrimile

Animalele abandonate se luptă zilnic să supravieţuiască. Singura lor şansă este să găsească hrană şi apă, dar chiar şi aceste lucruri rămân în continuare adevărate provocări zilnice.

Ceea ce mulţi nu îşi dau seama este că există persoane care consideră animalele străzii drept „dăunătoare” şi le maltratează fără niciun regret. Este sfâşietor, dar aceasta este realitatea în multe ţări care nu au legi împotriva cruzimii asupra animalelor.

La fel s-a întâmplat şi în cazul unui mic căţel, care deşi nu a făcut niciun rău nimănui, a fost lovit cu cruzime, în repetate rânduri, de un bărbat dependent de droguri.

Când această căţeluşă, numită mai târziu Leona, a fost găsită, zăcea complet neputincioasă pe trotuar. Avea urechile infectate, probleme de echilibru şi membrele pline de răni. Starea bietei creaturi era atât de gravă, încât nici măcar nu putea să se ridice. Stătea nemişcată, aşteptând deznădăjduită ca cineva să se îndure şi să o salveze.

Din fericire, cineva cu dragoste faţă de animale a văzut-o şi s-a apropiat de ea!

La o privire mai atentă, persoana respectivă şi-a dat seama că Leona era doar un pui şi a decis să o ducă de urgenţă la veterinar. Medicul a înţeles imediat că va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a supravieţui. Leona suferea din cauza durerilor şi abuzurilor repetate la care fusese supusă.

Medicul i-a dat imediat medicamente care să-i calmeze durerea şi să o liniştească. Atunci, cu toţii au fost martorii unui moment copleşitor: Leona plângea cu lacrimi adevărate. Dar, din fericire, lucrurile urmau să se schimbe!

Intervenţia chirurgicală a decurs foarte bine, însă va mai dura până când îşi va reveni complet. Are alături un îngrijitor iubitor (şi salvator de animale) care intenţionează să facă tot ce-i stă în puteri pentru a-i găsi căminul perfect. O mulţime de oameni se roagă pentru însănătoşirea acestei căţeluşe! Chiar merită să trăiască!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.