LiveBiz
Pisicuţa care şi-a pierdut buzele după ce a fost electrocutată aşteaptă de ani de zile o familie iubitoare

Pisicuţa care şi-a pierdut buzele după ce a fost electrocutată aşteaptă de ani de zile o familie iubitoare

LiveBiz » Animale » Pisicuţa care şi-a pierdut buzele după ce a fost electrocutată aşteaptă de ani de zile o familie iubitoare

Pisicile prin natura lor sunt foarte jucăuşe. Şi de multe ori au probleme pentru asta, exact cum s-a întâmplat cu o felină care a ajuns să-şi deformeze gura muşcând ceea ce nu ar fi trebuit.

Felicia este o pisicuţă energică şi neastâmpărată care, în ciuda vârstei de zece ani, este încă neliniştită şi curioasă despre tot ceea ce o înconjoară. Felicia locuieşte în adăpostul „Griffin Pond Animal Shelter”, unde voluntarii au grijă de ea şi fac tot posibilul ca o familie să o adopte cât mai curând.

.

Cazul său este cu totul special: într-unul dintre numeroasele sale momente de joacă, Felicia a muşcat un cablu de electricitate, având marele ghinion să-şi piardă buza superioară şi o parte din cea inferioară la contactul cu curentul electric.

Pisicuţa se află la adăpost de mult timp. Echipa care lucrează acolo a decis să-i spună povestea pentru a-i face cunoscut cazul şi pentru ca o familie să o îndrăgească şi să o adopte.

Din păcate, din cauza problemei sale mulţi oameni nu o văd cu ochi buni şi drept urmare nimeni nu a îndrăznit să completeze formularele de adopţie.

În ultimii ani, au fost adoptate zeci de feline sosite după ea în adăpost, dar de Felicia nu s-a interesat nimeni. Stă închisă în camera ei de mulţi ani, urmărind trecerea timpului; este momentul ca viaţa ei să revină la normal.

Biata pisică a dezvoltat artrită la şolduri, are nevoie de o viaţă liberă şi de dragostea unor oameni.

„Are 10 ani şi tolerează fără probleme alte pisici. Nu se înţelege cu câinii sau copiii mici pentru că devine puţin nervoasă. Are artrită la şolduri şi a sta într-o cuşcă nu o ajută cu nimic, aşa că, dacă cineva poate aprecia toată dragostea pe care o are de oferit, ar fi foarte fericită să fie cea mai bună prietenă a noului său proprietar”, au scris reprezentanţii adăpostului.

„Această fetiţă prietenoasă şi dulce se numeşte Felicia, este bună cu alte pisici. De fapt, ea s-a electrocutat mestecând un cablu cu ani în urmă şi de aceea gura ei arată aşa. Nu are probleme să mănânce”, au adăugat angajaţii adăpostului.

Utilizatorii reţelelor sociale şi-au exprimat imediat sprijinul pentru adorabila pisicuţă.

„Sper din totul sufletul că-şi va găsi în curând o casă şi o familie care să o întâmpine cu braţele deschise aşa cum merită, astfel încât ultimii săi ani să fie înconjurată de dragoste”, a scris un utilizator de internet.

Foarte curând, Felicia îşi va găsi oamenii care vor vedea cu adevărat cât de frumoasă şi valoroasă este şi îi vor oferi viaţa pe care o merită de atât de mult timp.

Niciun animal nu trebuie judecat în funcţie de aspectul său starea sa fizică, toate merită aceeaşi şansă de a se simţi iubite şi protejate.

Ţi-a plăcut acest articol?