LiveBiz
Transportă câinele bătrân şi bolnav pe un pat special pentru o ultimă plimbare în aer liber

Transportă câinele bătrân şi bolnav pe un pat special pentru o ultimă plimbare în aer liber

LiveBiz » Animale » Transportă câinele bătrân şi bolnav pe un pat special pentru o ultimă plimbare în aer liber

Legătura care se stabileşte între un câine şi familia acestuia este cu adevărat incredibilă – cu greu vom putea să o explicăm în cuvinte simple, dar putem încerca să vă spunem o poveste care vă va topi cu siguranţă inima. Fotografia unui bărbat, Tom Antonino, şi a câinelui său în vârstă, Cocoa, întins pe un pătuţ cu roţi pe malul apei, a făcut înconjurul lumii adunând reacţii pozitive şi o mulţime de aprecieri.

Bărbatul îşi ducea câinele la plimbare, una dintre ultimele sale ieşiri la aer curat înainte de a părăsi pentru totdeauna această lume. Este întotdeauna greu pentru proprietarii de câini să-şi ia rămas bun de la animalul lor de companie, dar cu siguranţă, Tom şi soţia sa, Lauren, i-au oferit patrupedului lor cea mai frumoasă viaţă pe care un câine şi-ar putea-o dori vreodată.

imagine: Facebook / Carrie Copenhaver

Cocoa a fost întotdeauna o căţeluşă vioaie şi dinamică, dar în ultimii săi ani din viaţă toată verva s-a stins. Vârstnică şi bolnavă, după 16 ani de dragoste necondiţionată şi reciprocă faţă de „părinţii ei umani”, Cocoa îşi aştepta finalul. Nu înainte, însă, de a se bucura de o ultimă vacanţă alături de Tom şi Lauren. Cei doi proprietari ai căţeluşei au construit un mic pat transportabil, cu ajutorul căruia să o poată lua pe Cocoa la plimbare. Din păcate, câinele avea probleme grave de mobilitate şi, drept urmare, a fost obligat să stea întins în loc să meargă. Cu toate acestea, datorită acestui mijloc de transport ingenios, Cocoa s-a putut bucura de ultimele câteva plimbări în aer liber.

imagine: Facebook / Carrie Copenhaver

Într-o zi, când Tom ieşise la o plimbare cu Cocoa pe faleza din Virginia Beach, Georgia, o femeie pe nume Carrie Copenhaver s-a oprit să urmărească scena. Extrem de emoţionată de gestul bărbatului faţă de câinele său, Carrie l-a rugat pe Tom să stea pentru o fotografie. Tom a fost de acord şi, în ciuda faptului că nu foloseşte Facebook sau alte reţele sociale, a acceptat, de asemenea, că fotografia să fie postata pe profilul de Facebook al femeii. Cu siguranţă nu se aştepta ca fotografia să devină virală şi sute de utilizatori să dorească să-l contacteze pentru a-i oferi condoleanţe.

imagine: Facebook / Carrie Copenhaver

„Legătura pe care o avem cu animalele noastre de companie este puternică, motiv pentru care fotografia a impresionat atât de mulţi oameni”, a comentat Tom.

Câţi dintre oameni ar face aşa ceva pentru câinele lor?

Ţi-a plăcut acest articol?