LiveBiz
Căţeluşa vede un câine abandonat singur în frig şi îşi împarte pătura cu el

Căţeluşa vede un câine abandonat singur în frig şi îşi împarte pătura cu el

LiveBiz » Animale » Căţeluşa vede un câine abandonat singur în frig şi îşi împarte pătura cu el

Mulţi oameni susţin că prietenii noştri cu patru picioare au mult mai multă inimă decât mulţi dintre noi. În orice caz, s-ar părea că patrupezii posedă o cantitate infinită de iubire în interiorul lor şi, uneori, poate, este imposibil să nu ne dorim să avem un suflet pur şi sincer ca al lor.

De fapt, această poveste demonstrează perfect cât de des subestimăm sentimentele şi abilităţile intelectuale ale unui animal.

Suelen este numele femeii care a postat pe Facebook o fotografie ce înfăţişează spiritul de întrajutorare câinelui ei – un gest plin de generozitate care a înduioşat inimile a mii de oameni.

Imagine: Facebook / Suelen Schaumloeffel

Suelen îi cumpărase căţeluşei sale o nouă pătură pe care să o folosească în căsuţa ei, pentru a o face mai confortabilă.

În dimineaţa următoare, însă, femeia s-a trezit în faţa unei scene de o frumuseţe rară: Lana, căţeluşa ei, împărţise jumătate din noua ei pătură cu un câine vagabond care se afla de cealaltă parte a gardului.

Un gest pe cât de frumos, pe atât de emoţionant, care demonstrează încă o dată amabilitatea şi generozitatea spontană a prietenilor noştri canini!

Imagine: Facebook / Suelen Schaumloeffel

De fapt, micuţa Lana împărţise din puţinul pe care îl avea pentru a-i permite câinelui vagabond să-şi petreacă noaptea pe pătură caldă.

După fericita descoperire a lui Suelen, câinele vagabond nu mai este fără adăpost: „Prietenul Lanei nu mai trăieşte pe străzi fără protecţie”, a scris Suelen pe contul său de Facebook, sugerând că l-ar fi ajutat să-şi găsească o familie.

Facebook / Suelen Schaumloeffel

O poveste care ne reaminteşte să nu mai întoarcem spatele şi să nu mai închidem ochii către cei care au mare nevoie de noi. De fapt, a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi este ceva ce noi, la fel ca animalele, putem alege să facem în mod spontan.

Ţi-a plăcut acest articol?