LiveBiz
Căţelul orb plângea ori de câte ori era singur în adăpost, până în ziua în care o familie decide să-l adopte

Căţelul orb plângea ori de câte ori era singur în adăpost, până în ziua în care o familie decide să-l adopte

LiveBiz » Animale » Căţelul orb plângea ori de câte ori era singur în adăpost, până în ziua în care o familie decide să-l adopte

Doar imaginaţi-vă că sunteţi un patruped orb şi că nu aveţi o casă în care să vă simţiţi în siguranţă sau o familie care să vă îngrijească. Lumea câinilor orbi, care trăiesc în aceste condiţii, este o lume înspăimântătoare, singuratică şi fără speranţă.

Suntem siguri că vreţi să îl cunoaşteţi pe Jinx. Este un PitBull în vârstă de cinci ani care s-a născut orb. El a crezut că viaţa lui merge bine până când foştii săi proprietari l-au abandonat la New York Animal Care Center (ACC) pentru că nu se înţelegea cu ceilalţi câini pe care aceştia îi deţineau.

Când a venit timpul ca personalul Centrului să plece acasă la sfârşitul orelor de program, Jinx a devenit foarte neliniştit, iar deficienţa sa vizuală nu-l ajuta deloc. Era doar un câine orb, într-un loc necunoscut. Când era singur, Jinx se plimba în cerc şi plângea ore la rând.

Era evident că Jinx avea nevoie de un tovarăş. Este un animal foarte prietenos şi dependent de afecţiune, desigur. Dorul său de casă cântarea foarte mult pe această scală în care lucrurile negative păreau să-l copleşească.

Tot ceea ce îi trebuia pentru a fi din nou fericit era cineva care să-l iubească, să-l mângâie şi să-i ofere condiţiile de bază de care are nevoie un câine orb. Trebuia să se simtă din nou iubit!

Caitlyn Jimmel, voluntară în cadrul ACC, a postat fotografii cu Jinx pe Facebook, descriindu-l drept un patruped extrovertit care nu refuză niciodată o aventură. Ea chiar a adăugat că este foarte prietenos cu străinii şi copiii.

Iată-l mai jos pe Jinx cum îşi dezvăluie caracterul prietenos şi jucăuş:

Şi aici vine vestea bună. După postarea lui Caitlyn, adăpostul Red Hook Dog Rescue a dezvăluit că pe 13 iunie Jinx a fost adoptat.

După luni şi luni de zbucium, Jinx a primit în cele din urmă a doua sa şansă. Este oportunitatea pe care a căutat-o ​​mereu şi de care avea atât de multă nevoie să i se întâmple.

Ţi-a plăcut acest articol?