LiveBiz
Iubitorul de animale Simon Cowell donează peste 30.000 de dolari – pentru a opri traficul cu carne de câine

Iubitorul de animale Simon Cowell donează peste 30.000 de dolari – pentru a opri traficul cu carne de câine

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Iubitorul de animale Simon Cowell donează peste 30.000 de dolari – pentru a opri traficul cu carne de câine

Simon Cowell este cunoscut pentru comentariile sale acide şi remarcile pertinente adresate concurenţilor care apar în faţa lui cu dorinţa de a câştiga unul dintre cele mai mare spectacole de talente din lume. El este, de asemenea, principalul fondator şi director executiv al companiei britanice de divertisment Syco.

Dar ceea ce mulţi oameni nu ştiu este faptul că este un iubitor de animale care colaborează cu PETA pentru a ajuta la lupta împotriva cruzimii faţă de animale, sprijinind adopţia în detrimentul cumpărării – cea mai bună dovadă fiind salvarea a doi Yorkshire Terrieri – şi chiar vorbind despre abandonul animalelor în maşini încălzite de arşiţa verii şi despre dezgustul său faţă de comerţul cu blănuri.

Cel mai recent gest al lui Simon a fost să doneze peste 30.000 de dolari unei organizaţii care luptă împotriva industriei cărnii de câine, potrivit site-ului Ladbible.

Banii au fost donaţi către Humane Society International (HSI), iar donaţia lui se traduce în faptul că mai mult de 200 de câini şi căţeluşi vor fi acum în siguranţă, fără a fi ucişi sau transformaţi în hrană.

„Simon Cowell a donat cu generozitate 25.000 de lire sterline (32.575 dolari) campaniei noastre de salvare pentru a ne ajuta să închidem cea de-a 13-a fermă de carne din Coreea de Sud şi să salvăm peste 200 de câini! Îi suntem atât de recunoscători lui Simon… asta înseamnă enorm pentru noi!” a precizat organizaţia pe platforma Twitter.

Twitter

Aceasta nu este prima dată când Simon ia poziţie împotriva industriei cărnii de câine, deoarece şi-a exprimat în mod repetat dezgustul faţă de această practică, susţinând public campania #EndDogMeat şi opunându-se unui festival de mâncare din carne de câine care a avut loc în provincia Yulin, China.

Aflaţi mai multe despre gestul acestui mare iubitor de animale vizionând videoclipul de mai jos.

Distribuiţi acest articol prietenilor şi familiei pe Facebook dacă şi voi credeţi că Simon este un adevărat iubitor de animale!

Ţi-a plăcut acest articol?