LiveBiz
În fiecare zi, acest câine aduce un „cadou” femeii care îl hrăneşte şi îl îngrijeşte

În fiecare zi, acest câine aduce un „cadou” femeii care îl hrăneşte şi îl îngrijeşte

LiveBiz » Animale » În fiecare zi, acest câine aduce un „cadou” femeii care îl hrăneşte şi îl îngrijeşte

Din fericire există mulţi oameni în lume care fac tot ce pot pentru animalele fără stăpân, abandonate şi neglijate. După o zi dificilă de muncă, aceşti oameni pregătesc şi împart hrana cu acele vieţuitoare pe care nimeni nu le doreşte.

Unii oameni renunţă chiar şi la ultima bucăţică de mâncare pe care o au în avantajul animalelor aflate în nevoie. Deşi nu au multe posibilităţi, nu îi lasă inima să treacă pe lângă un animal flămând fără să-i ofere un mic semn al bunătăţii lor.

Această femeie este una dintre persoanele cu inimă mare.

Ea hrăneşte căţeluşii fără stăpân de lângă casa ei din Thailanda. Orawan Kaewla-iat a fost recent răsplătită pentru acţiunile sale. Poate vă întrebaţi: „Cine o plăteşte să-i hrănească pe aceşti câini fără stăpân?”. Nu vă grăbiţi să răspundeţi pentru că nu este vorba despre bani, ci de multă afecţiune venită din partea animalelor pe care le ajută.

Unul dintre patrupezii pe care îi îngrijeşte Orawan îi aduce cadouri/recompense în fiecare zi pentru a-i mulţumi pentru tot ce a făcut pentru el şi pentru prietenii lui. Spre deosebire de alţi câini, Tua Plu nu devorează castronul cu mâncare. Mai întâi îi mulţumeşte femeii şi apoi se pune să mănânce.

Orawan a împărtăşit recent lumii întregi felul în care acest patruped vine la ea plin de recunoştinţă.

„Când îi este foame, vine să-mi ofere un cadou şi mănâncă mai târziu”, a scris ea pe Facebook. „În fiecare zi apare cu câte ceva în gură. De obicei, o frunză, alteori o bucată de hârtie. Înainte să-i hrănesc pe ceilalţi căţei, trebuie să-l hrănesc pe Tua Plu şi pe mama lor.”

Faptul că Tua îi aduce lui Orawan câte un cadou în fiecare zi înseamnă că nu este doar foarte recunoscător pentru ceea ce face femeia pentru el, dar şi că o iubeşte foarte mult!

Ţi-a plăcut acest articol?