LiveBiz
Stăpânul i-a spus: „Aşteaptă-mă aici”; au trecut 10 ani şi câinele încă refuză să părăsească acel loc

Stăpânul i-a spus: „Aşteaptă-mă aici”; au trecut 10 ani şi câinele încă refuză să părăsească acel loc

LiveBiz » Animale » Stăpânul i-a spus: „Aşteaptă-mă aici”; au trecut 10 ani şi câinele încă refuză să părăsească acel loc

Câinele a fost întotdeauna considerat „cel mai bun prieten al omului” şi nu este o coincidenţă: credincios şi loial, un câine nu îşi va abandona niciodată stăpânul, chiar şi în momentele cele mai dificile.

Mai jos veţi descoperi o poveste care vine să sublinieze legătura minunată care se creează între un câine şi stăpânul său. În acest caz, din păcate, doar câinele s-a arătat fidel până la capăt, aşteptând întoarcerea stăpânului care se presupune că ar fi trebuit să aibă grijă de el.

Imagine: Youtube / SBS TV

Câinele în cauză se numeşte Bokshil şi a fost abandonat acum 10 ani de stăpânul său la marginea unui cartier din Coreea. Extrem de ascultător, el a rămas în tot acest timp aşteptând ca persoana în care îşi pusese toată încrederea să se întoarcă să îl caute. Vecinii care îl cunosc spun că persoana care l-a abandonat pe Bokshil se confrunta cu o situaţie financiară destul de precară; probabil că nu-şi mai permitea să ţină câinele şi a preferat să-l lase pe stradă.

Imagine: Youtube / SBS TV

„Aşteaptă-mă aici” sunt ultimele cuvinte rostite de stăpânul său. Şi bietul câine a aşteptat ​​ani de zile. Din păcate, nu l-a mai văzut niciodată, dar a sperat că va reveni, exact în locul unde îl părăsise. Mulţi localnici au încercat să aibă grijă de bietul patruped, care între timp a îmbătrânit, aducându-i apă şi mâncare, dar niciunul dintre ei nu a reuşit să îl adopte.

Imagine: Youtube / SBS TV

Bokshil a refuzat întotdeauna să părăsească acel loc, drept urmare, în cele din urmă, vecinii i-au construit o căsuţă unde să se poată adăposti şi dormi. Acum este bătrân, iar vederea nu-i mai este la fel de bună ca odinioară, dar se pare că va continua să aştepte plin de speranţă întoarcerea dragului său stăpân…

Ţi-a plăcut acest articol?