LiveBiz
Doi câini sunt abandonaţi împreună pentru că „au îmbătrânit prea mult”, dar din fericire soarta le surâde

Doi câini sunt abandonaţi împreună pentru că „au îmbătrânit prea mult”, dar din fericire soarta le surâde

LiveBiz » Animale » Doi câini sunt abandonaţi împreună pentru că „au îmbătrânit prea mult”, dar din fericire soarta le surâde

Snowball, un Chihuahua orb, s-a bucurat întotdeauna de dragostea şi compania căţeluşei Bella. Aceasta nu numai că a avut grijă de nevoile lui Snowball, dar şi-a iubit foarte mult proprietarul. Dar când cei doi câini au devenit „prea bătrâni”, proprietarul lor i-a aruncat pur şi simplu într-un adăpost de mare risc, fără să stea prea mult pe gânduri.

Bella și Snowball s-au adaptat cu greu la noua viață din adăpost. Voiau să plece acasă și erau siguri că proprietarul lor se va întoarce la ei. Dar curând și-au dat seama că au fost abandonați pentru totdeauna. Bieții câini s-au îmbrățișat și s-au mângâiat, plângând împreună în timp ce acceptau că au fost trădaţi.

Deoarece adăpostul în cauză este unul supra-aglomerat, câinii în vârstă precum Bella și Snowball sunt adesea primii pe lista de sacrificiu. Când o familie a aflat de situația celor doi câini, a decis imediat să adopte perechea de nedespărţit!

În videoclipul de mai jos, îi vedem pe Snowball şi pe Bella care îşi aşteaptă tristul sfârşit atunci când angajaţii din adăpost vin să îi ia. Deşi la început câinii sunt confuzi şi agitaţi ca nu cumva să fie separaţi, curând descoperă că vor merge împreună la noua lor casă! Cei doi patrupezi sărbătoresc începutul unei noi vieţi în timp ce stau în cuştile de transport şi se pregătesc să se bucure de şansa primită. Ce final fericit!

Iată povestea emoţionantă a zilei în care Snowball şi Bella au fost adoptaţi!

Ţi-a plăcut acest articol?