LiveBiz
Băiatul adoptă un câine vagabond pentru a scăpa de singurătate – acum prietenia lor emoţionează o lume întreagă

Băiatul adoptă un câine vagabond pentru a scăpa de singurătate – acum prietenia lor emoţionează o lume întreagă

LiveBiz » Animale » Băiatul adoptă un câine vagabond pentru a scăpa de singurătate – acum prietenia lor emoţionează o lume întreagă

Câinele este cel mai bun prieten al omului, aşa cum se spune. Şi există mult adevăr în spatele acestei afirmaţii.

Acest băiat a stabilit o frumoasă prietenie cu un căţel pe care l-a găsit pe stradă, iar pozele celor doi au înduioşat inimile a milioane de oameni.

Rommel Quemenales are 11 ani şi locuieşte în oraşul Quezon din Filipine.

Facebook – Maria Kabs

Maria Kabs a publicat fotografiile lui Rommel pe Facebook. L-a găsit pe stradă împreună cu micul său căţeluş şi a fost atât de emoţionată, încât a trebuit să imortalizeze câteva poze cu cei doi prieteni.

După ce a publicat fotografiile pe reţeaua de socializare Facebook, acestea au primit o atenţie deosebită din întreaga lume.

Facebook – Maria Kabs

Rommel i-a spus Mariei că părinţii lui s-au despărţit când era mic. Are o soră mai mare într-un alt oraş şi merge să o viziteze atunci când îşi poate permite. Visează să se întoarcă la şcoală într-o bună zi. El a avut posibilitatea să meargă la şcoală doar până în clasa a doua.

În urmă cu o lună, l-a găsit pe acest căţeluş abandonat. El l-a adoptat şi i-a pus numele Badgi, aşa că acum are un prieten care să stea cu el şi care să-i alunge singurătatea.

Facebook – Maria Kabs

„Mă doare sufletul să-l văd pe Rommel. Îmi doresc ca el să poată merge la şcoală şi să trăiască într-o casă caldă şi sigură cu familia şi câinele lui.” – mărturiseşte Maria.

Este incredibil că băieţelul are atâta dragoste şi compasiune chiar şi după necazul prin care a trecut.

Lui Badgi nu-i pasă dacă stăpânul său este bogat sau sărac, se odihneşte în siguranţă în braţele lui Rommel şi îl iubeşte din toată inima.

Videoclipul în care Rommel apare alături de prietenul său cu patru picioare: Link

Distribuiţi acest articol dacă povestea emoţionantă a lui Rommel şi a prietenului său v-a impresionat!

Ţi-a plăcut acest articol?