LiveBiz
Câinele este salvat după ce 15 ani a trăit legat de un perete

Câinele este salvat după ce 15 ani a trăit legat de un perete

LiveBiz » Animale » Câinele este salvat după ce 15 ani a trăit legat de un perete

Câinii merită să trăiască într-o casă iubitoare, alături de oameni care se preocupă permanent de starea lor de sănătate. Cu toate acestea, există persoane care tratează uneori groaznic bietele animale, îngrădindu-le libertatea şi condamnându-le la o viaţă tristă şi plină de durere.

Recent, o căţea docilă, care de-a lungul existenţei sale nu primise nici măcar un nume, a fost salvată de la o viaţă îngrozitoare. A stat legată de un zid timp de cincisprezece ani.

Videoclipul de mai jos ne înfăţişează acţiunea de salvare realizată de către Viktor Larkhill.

Căţeluşa a fost găsită trăind în condiţii insalubre, murdară, cu blana încâlcită şi cu 0 tumoare uriaşă sub coadă. Larkhill a declarat că excrescenţa era atât de dureroasă, încât căţeluşa a plâns atunci când salvatorii au încercat să o atingă în acel loc.

Larkhill şi echipa sa nu numai că au salvat-o şi au dus-o la o unitate veterinară de terapie intensivă pentru a beneficia de tratamentul de care avea nevoie, dar i-au dat şi un nume.

De acum încolo, această biată căţeluşă se va numi Maria. Este o bucurie imensă să ştim că Maria nu-şi va mai trăi viaţa ţintuită de un lanţ.

Vizionaţi mai jos videoclipul acestei salvări:

Mulţumiri tuturor celor implicaţi în a-i oferi acestui câine viaţa pe care o merită!

Ţi-a plăcut acest articol?